25/03-14

På denne tiden for ett år siden satt jeg å telte ned timer til jeg hadde termin. Det nærmet seg med stormskritt den dagen jeg hadde ventet på i 9 lange måneder. Jeg skulle få møte den lille prinsen min. Han som holdt på å spenne seg gjennom magen, hadde tivoli og øvde på turn inni magen min, kunne komme når som helst nå.

Kjenner det er helt rart å komme til disse datoene igjen. Jeg husker det som det var igår, jeg har jo akkurat vært gjennom dette her. Men likevel så føles det så lenge siden. Jeg føler at lille gutten min har vært her for alltid. Det er så rart. Uvirkelig. En så liten gutt, forandret livet mitt for alltid. Til det positive såklart. 
Dette året som snart har gått har vært det fineste, kjekkeste, morsomste, mest slitsomme og det herligste. Gutten min har vokst så fort. Han har blitt så stor, å lært så mye.
Han har fått tenner, spiser litt selv, han setter seg opp å legger seg ned akkurat når han vil, han går rundt bordene, å om ikke lenge tar han sine første skritt, det er jeg sikker på.

Nå er det jo sånn at han ble ikke født på termin, selvom jeg var rimelig sikker på det skulle skje. Hadde så sykt med kynnere å var sikker på at riene ikke var langt unna. De begynte ikke før kvelden 26/03, altså dagen etter termin. Så kom han natt til den 27. På fredag er han 1 år.


27/03-14, kun ett par timer gammel ♥♥
Skjønner ikke helt at dette er samme bebiss som dette her


Hvordan er det mulig å vokse så mye, på så liten tid? Lære så masse, så fort? 
Synes de små er så fascinerende. 

Men nå er det på tide å lage noe middag her. 
Ha en fin kveld! :-)  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits