Sunshine

Idag har vært en veldig rar dag egentlig. Har vært en veldig koselig dag, har vært ute på litt shopping med søsteren min å kost oss med lillegutt. Dagen har egentlig vært veldig fin, det er bare ingenting som har gått sånn som jeg hadde sett det for meg. Har mistet lommeboken i gulvet overalt, ikke husket hvor jeg har lagt noenting å gått å letet etter alt hele dagen (haha) har også klart å knuse den nye telefonen min idag (..) å når jeg kom hjem å fikk lagt skjønnasen hadde jeg ikke nett på pcen. Men likevell klarer jeg ikke annet enn å smile å være glad? Haha fatter ikke hva som skjer med humøret mitt idag jeg.

Tar selfie med knust telefon mens jeg venter på at småen skal våkne, sånn vi kan ut i solen å leke i sandkassen, wihuu :-D Litt deilig med sånne dager der alt bare er greit også da?

Du må ha en fin dag!

4 kommentarer

Monica :)

08.04.2015 kl.13:33

Huff, ikke gøy å knuse telefonen :/ Da det skjedde med meg, så funket ikke mobilen etterpå :P Husker også at jeg ikke hadde noe reserve telefon heller :P Hehe, men bra din funker selv om den er knust da :) Kos deg i solen og ha en nydelig dag! :D

maikenelise94

08.04.2015 kl.13:41

Monica :): Ja, er egentlig veldig kjedelig! Glad den funker, for jeg har heller ingen reservetelefon :p Tusentakk å like måte!

Katharina Ursula

10.04.2015 kl.22:41

Så fint bilde av deg :)

maikenelise94

11.04.2015 kl.19:17

Katharina Ursula: Tusentakk :-)

Skriv en ny kommentar

hits