Livet som mamma

Jeg tror ikke det er noen som har unger som kan si at alle dager bare er kjekke å morsomme. For sannheten er at det kan til tider være veldig slitsomt. Du har plutselig fått en ny liten sjef i livet som alt skal gå etter, han skal ha mat, sove, ha ren bleie å alt som hører med. Det er netter uten søvn å grøt i hele stuen. Men så er det dager som denne. Dager som gjør alt verdt det. Dager der det bare er gøy, der du koser deg fra du står opp (alt for tidlig) til du legger deg (alt for sent). Dager der alt går som det skal og du bare kan kose deg sammen med den lille. Dager som dette gruer jeg meg veldig til han begynner i barnehage, jeg vil ha han hjemme med meg for alltid, å alltid ha slike dager som denne. Selvom jeg vet at lille har hvertfall veldig godt av å begynne i barnehage, leke med andre barn å få være mye ute. 

Men dagen idag har hvertfall bare vært herlig. Lille har spist godt, sovet godt å vi har vært både ute og inne å kost oss idag. Nå ligger han og sover igjen, å jeg gleder meg til han våkner sånn vi kan kose oss sammen enda mer før kvelden kommer. 

Så litt sofakos før leggetid! 
Fatter ikke hvorfor de øverste bildene blir den veien? De er rett vei før du legger de innpå, å uansett hvor mye jeg vrir og vender på de, så blir de bare feil vei, noen som vet hvorfor? 
MEN, vil også bare gratulere lillebroren min som blir 19 år idag med dagen, håper du får en fin dag kjekken! 
Du må ha en fin dag! :-) 

2 kommentarer

Elise Kristiansen

05.05.2015 kl.13:32

Så utrolig vakker :D

maikenelise94

06.05.2015 kl.23:37

elisekri: Takk :-D

Skriv en ny kommentar

hits