17 Dager

Nå er det 17 dager til meg og min kjære reiser til London. Skjønner ikke hvor tiden blir av? Det var jo nettopp 4 mnd til vi skulle reise, å nå er det under 3 uker, haha. Før vi reiser har samboeren min enda 3 eksamener han sitter og leser til, å den siste har han under en uke før vi reiser, så tror nok det skal bli veldig godt å komme oss vekk litt å slippe å stresse en stund. Vi skal på kjærestetur, vår første tur uten vår lille søte sjef. Det blir rart. Jeg gruer meg til å være vekke fra han så lenge, men samtidig tror jeg vi har veldig godt av det alle 3. Han er heldigvis i gode hender, så tror det blir verst for meg, haha. Plutselig ble en langhelg veldig lang. 

Idag har vi hatt veldig koselig besøk av min søte mor og lillebror som er 3 år, å det er så gøy å se hvordan de to små leker sammen nå i forhold til i begynnelsen. Nå klarer de faktisk å leke litt sammen! Tidligere har ikke Oscar forstått så mye av hva onkelen har holdt på med, haha. 

Nå sitter jeg å slapper av mens mini sover å prøver å bli kvitt litt gangsperre, noen forslag til hvordan du kan få vekk det? Hehe! 
Hadde legday på fredag å jeg har enda kjempemye gangsperre. Endelig klart å dra rumpa mi på trening igjen, å planen er å prøve å få til litt trening enten imorgen eller på onsdag også, så det blir deilig!


En liten som har kost seg i sandkassen idag ♥♥


 

Ha en fin kveld! :-)  

4 kommentarer

Vilde

25.05.2015 kl.21:33

Kos dere i London da<3 Håper du får en fin mandags kveld<3

Hadde virkelig satt stor pris på om du ville titte innom min blogg, om du liker den gjerne kommenter<3

Anette

26.05.2015 kl.06:14

For et skjønt bilde <3

maikenelise94

26.05.2015 kl.11:10

Vilde: Tusentakk for det! Skal ta en tur innom din også :-)

maikenelise94

26.05.2015 kl.11:11

Anette: Så koselig kommentar, ha en fin dag :-)

Skriv en ny kommentar

hits