Cyberbully

Jeg liker ikke internett, eller hva det kan brukes til. Plutselig får man så mye mer makt og kan gjemme seg bak å være anonym. Det blir lettere å si akkurat hva du vil siden du ikke ser personen du sier det til. Du kan ikke se reaksjonen og det blir lettere å ikke få dårlig samvittighet eller tenke seg om en ekstra gang.

Jeg savner egentlig når jeg var liten, da var det ikke så normalt med internett å jeg gikk på pcen for å tegne strekmenn i paint. Det var vanskeligere å mobbe andre.

Dette er jo ikke akkurat ett nytt tema for noen regner jeg med, å de fleste har nok fått noen kommentarer som svir litt innimellom uten at avsender egentlig tenker over det engang. Sånn er det å leve i 2015, sånn er verden blitt. Kjenner jeg gruer meg litt til min søte lille bebiss blir stor nok til å være på internettet, hvor mye kommer det til å ha utviklet seg til det, å er det enda like vanlig? Jeg håper ikke det.

Meg og min kjære så filmen cyberbully igår, å jeg satt å grein omtrent fra start til slutt. Det er ganske sykt hvordan verden har blitt, å hvordan folk tillater seg selv å snakke om andre mennesker på den måten. Jeg har heldigvis sluppet veldig unna selv, men jeg vet jo at det er alt for mange som må takle dette hver dag. Hvorfor er det sånn, å hva er det som gjør at det er verdt det for enkelte å snakke sånn til andre mennesker? Hva tjener egentlig de på det?

Jeg håper virkelig det tar slutt snart, å at folk innser at det ikke er greit, verken over pcskjermen eller til noen personlig.

Gi heller noen du treffer på gaten ett smil, vær glad på andre sine vegne å la folk få være fornøyd med seg selv og sitt liv! Det er trossalt de som må leve med det.

Eller har jeg hatt en veldig fin dag, hehe! Hvordan har din dag vært?

Min fine <3

Nå er det kveld her i huset. Du må ha en fin kveld og en god natt :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits