Jeg liker ikke internett, eller hva det kan brukes til. Plutselig får man så mye mer makt og kan gjemme seg bak å være anonym. Det blir lettere å si akkurat hva du vil siden du ikke ser personen du sier det til. Du kan ikke se reaksjonen og det blir lettere å ikke få dårlig samvittighet eller tenke seg om en ekstra gang.

Jeg savner egentlig når jeg var liten, da var det ikke så normalt med internett å jeg gikk på pcen for å tegne strekmenn i paint. Det var vanskeligere å mobbe andre.

Dette er jo ikke akkurat ett nytt tema for noen regner jeg med, å de fleste har nok fått noen kommentarer som svir litt innimellom uten at avsender egentlig tenker over det engang. Sånn er det å leve i 2015, sånn er verden blitt. Kjenner jeg gruer meg litt til min søte lille bebiss blir stor nok til å være på internettet, hvor mye kommer det til å ha utviklet seg til det, å er det enda like vanlig? Jeg håper ikke det.

Meg og min kjære så filmen cyberbully igår, å jeg satt å grein omtrent fra start til slutt. Det er ganske sykt hvordan verden har blitt, å hvordan folk tillater seg selv å snakke om andre mennesker på den måten. Jeg har heldigvis sluppet veldig unna selv, men jeg vet jo at det er alt for mange som må takle dette hver dag. Hvorfor er det sånn, å hva er det som gjør at det er verdt det for enkelte å snakke sånn til andre mennesker? Hva tjener egentlig de på det?

Jeg håper virkelig det tar slutt snart, å at folk innser at det ikke er greit, verken over pcskjermen eller til noen personlig.

Gi heller noen du treffer på gaten ett smil, vær glad på andre sine vegne å la folk få være fornøyd med seg selv og sitt liv! Det er trossalt de som må leve med det.

Eller har jeg hatt en veldig fin dag, hehe! Hvordan har din dag vært?

Min fine <3

Nå er det kveld her i huset. Du må ha en fin kveld og en god natt :-)


  0 kommentarer på "Cyberbully"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som venn

arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits