Island

For en fin uke vi hadde på island. Turen hjem var en annen historie, men frem til det storkoste vi oss på fine island! For ett spesielt land, med så mye fint å se. Uten tvil en plass jeg vil tilbake til.

Hadde også bursdag mens vi var der, å fikk denne flotte kaken med lakrisal lys av min kjære, haha! Skal være ett to-tall å ett ett-tall :-D

Når vi skulle hjem, å endelig kom oss på flyplassen etter å ha levert bilene osv fant vi ut at flyet var 3 timer forsinket, som igjen gjorde at vi ikke rakk neste flyet vi skulle ta fra danmark. Det var også det siste flyet som gikk derfra den dagen, så etter en og en halv time med å snakke med de på flyplassen å prøve å finne andre løsninger, endte det med at vi tok det flyet vi egentlig skulle og kom oss til Danmark. Der ble det enda mer venting for å finne hotell osv for natten, å når vi endelig fikk komt oss på hotellet i ett tiden på natten, fikk vi i oss noe mat å fikk såvidt lukket øynene, før det var opp igjen kl 04.30 for å rekke neste fly, å over ett døgn etter vi reiste fra island var vi endelig hjemme. Tror aldri det har vært så deilig å komme hjem før! Men vi koste oss for det, litt stress med lille på ett år, som ikke fikk sove eller spise skikkelig ellernoe, men det gikk bra. Har heldigvis en veldig snill liten gutt.

Idag begynte han også å gå! På ikea av alle ting, haha. Så nå går den lille skjønnasen her hjemme helt alene endelig. Såå stolt mamma, haha.

Nå er kjæresten ute å jeg venter på besøk, så det blir en veldig koselig kveld her.

Jaja, dette ble ett langt innlegg. Hvordan har din dag vært? Gjort noe spennende i ferien, eller har du noen kjekke ferie planer resten av sommeren?

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits