Forandringer

Etter å ha startet på skole, lille i barnehage og samboer i jobb kjenner jeg at det var ikke helt dette jeg ville dette året. Lille har vært en del syk nå i starten av skoleåret, som har gjort at det har blitt en del fravær på meg. Han stortrives i barnehagen, som er veldig deilig. Men jeg klarer ikke lengre sitte i ro i ett klasserom å konsentrere meg. Å når min kjære jobber til etter leggetiden til lille hver dag i to uker, for så å ha fri i en uke, blir det veldig lite tid til skole. Derfor har jeg bestemt meg for å ta nettskole istedet, å holder faktisk på å melde meg opp nå. Det å kunne gjøre det hjemmefra tror jeg blir mye bedre, da har jeg hele dagen mens mini er i barnehagen til å jobbe med skole.

 

Så nå har jeg tatt fri fra skolen denne uken (den skolen jeg startet på, å skal slutte på, hehe), så har vi vært å jobbet på hytten istedet, for nå har min kjære friuke. 
Det har vært noen veldig koselige dager, men gleder meg til å komme skikkelig igang med skole nå, å bli ferdig! 

De siste dagene er blitt brukt til å lage klart babyshower til min søte søster som har termin om 5 uker (!!!!), kose oss ute på tur å i sandkassen å grave på hytten. 
For ett herlig vær det også har vært i det siste, jeg klarer ikke annet enn å smile fortiden. 
Tatt ut bilvinduet i fart, med telefon haha! Men var så fint på vei hjem fra hytta ene dagen.

Idag skal jeg hente lille i barnehagen tidlig, min kjære er allerede oppe på hytta for å grave, så blir vi der til imorgen, før vi skal videre på ny hytte, haha! For noen hektiske dager, men så koselig. 

Du må ha en fin dag :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits