Etter å ha startet på skole, lille i barnehage og samboer i jobb kjenner jeg at det var ikke helt dette jeg ville dette året. Lille har vært en del syk nå i starten av skoleåret, som har gjort at det har blitt en del fravær på meg. Han stortrives i barnehagen, som er veldig deilig. Men jeg klarer ikke lengre sitte i ro i ett klasserom å konsentrere meg. Å når min kjære jobber til etter leggetiden til lille hver dag i to uker, for så å ha fri i en uke, blir det veldig lite tid til skole. Derfor har jeg bestemt meg for å ta nettskole istedet, å holder faktisk på å melde meg opp nå. Det å kunne gjøre det hjemmefra tror jeg blir mye bedre, da har jeg hele dagen mens mini er i barnehagen til å jobbe med skole.

 

Så nå har jeg tatt fri fra skolen denne uken (den skolen jeg startet på, å skal slutte på, hehe), så har vi vært å jobbet på hytten istedet, for nå har min kjære friuke. 
Det har vært noen veldig koselige dager, men gleder meg til å komme skikkelig igang med skole nå, å bli ferdig! 

De siste dagene er blitt brukt til å lage klart babyshower til min søte søster som har termin om 5 uker (!!!!), kose oss ute på tur å i sandkassen å grave på hytten. 
For ett herlig vær det også har vært i det siste, jeg klarer ikke annet enn å smile fortiden. 
Tatt ut bilvinduet i fart, med telefon haha! Men var så fint på vei hjem fra hytta ene dagen.

Idag skal jeg hente lille i barnehagen tidlig, min kjære er allerede oppe på hytta for å grave, så blir vi der til imorgen, før vi skal videre på ny hytte, haha! For noen hektiske dager, men så koselig. 

Du må ha en fin dag :-) 


  0 kommentarer på "Forandringer"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som venn

arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits