Vimsi

Idag har vært en utrolig vimsete dag, har egentlig ikke fått gjort noe av det jeg skulle gjøre idag. Startet dagen med å finne frem alt av skolearbeid, så hoppet plutselig tv2sumo opp med FML og kjære mamma og jeg ble sittende med det alt for lenge. Etter det hoppet jeg i dusjen på samme tid som jeg normalt henter lille i barnehagen, så det var bare å springe gjennom dusjen idag for så å kjøre å hente han, haha. Etter han kom hjem har vi bare kost oss, spist veeeldig lettvint middag og kjørt biler. Nå sover han og jeg venter på at min kjære skal komme hjem fra jobb, å jeg har ikke tenkt å prøve å få tatt igjen noe jeg burde gjøre idag.

Av og til må det bare bli sånn, viktig å høre på kroppen også innimellom. Skal trossalt leve med den hele livet, da er det dumt å ødelegge den allerede! Så jeg har egentlig hatt en helt herlig dag jeg, hva med deg? Hvordan har du hatt det idag?

Litt dårlige mobilbilder fra uken, men vi har hvertfall hatt en veldig fin uke med mye besøk og kos!

Nå skal jeg finne teppet å se litt på tv til min kjære kommer hjem! Har du gjort noe spennende de siste dagene? Du må ha en fin kveld :-)

4 kommentarer

Beritelise

05.11.2015 kl.20:06

Så bra du har hatt en fin dag :-) Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av!

maikenelise94

05.11.2015 kl.20:08

Beritelise: Så deilig! Ha en fin kveld :-)

Emelie Christina

07.11.2015 kl.12:11

Så ut som en hyggelig uke <3

maikenelise94

08.11.2015 kl.09:15

Emelie Christina: Det har det vært også :-D Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

hits