Panikk

Når du 3 dager før eksamen, åpner det word-dokumentet du vet det er nærmere 8000 ord skrevet og ser at det kun er 500 ord, da er det veldig nødvendig å grine en skvett, hehee. Heldigvis var det bare word som klikket litt denne gangen, og en restart av programmet gjorde heldigvis at alt kom tilbake. Men det var et lite øyeblikk der jeg vurderte å bare gå å legge meg igjen, å sove frem til eksamen som er på mandag, og heller bare ta det som det kom. Heldigvis slipper jeg det nå. 
Nå er lille på vei til farmoren og farfaren, han har planleggingsdag i barnehagen idag, som de hadde i går også, så da ble det langhelg på lille. Litt dumt det blir det rett før eksamen, sånn jeg ikke får nyte dagene sammen med han, men han har det alltid veldig kjekt hos farmoren og farfaren, så han syns nok bare det er stas å få være der helt alene å være midtpunktet frem til imorgen, hehe. Mine fine ♥♥

Det skal bli så deilig når mandag er ferdig. Da er det bare to eksamener igjen dette semesteret, og jeg er da faktisk halvveis! Egentlig gleder jeg meg bare til mai er ferdig, for da er det sommerferie, hihi.
Noen andre som holder på med eksamener nå? 
Håper du får en super dag! :-)

 

2 kommentarer

Henriette Celin

29.04.2016 kl.14:45

Han koser seg nok sikkert der som midtpunktet, hehe ^^

Uff, det er så kjedelig det. Bra du ikke mistet noe (:

Masse lykke til på eksamen!

maikenelise94

29.04.2016 kl.19:59

Henriette Celin: Tusentakk! Ja, han gjør nok det :-D

Skriv en ny kommentar

hits