hits

Det er helt rart at det er september allerede, skjønte ikke hvorfor folk begynte å snakke om september og høst i går. For meg er den enda jul 2015, og jeg går rundt og synger julesanger døgnet rundt, men så er det visst ikke desember 2015 lengre. Jeg har også de siste dagene trodd at jeg var 21, å at jeg ble det nå i juni, men fant også ut at jeg har allerede rukket å bli 22. Egentlig litt skremmende at tiden går så fort, men litt deilig også, for det betyr jo at jeg nærmer meg slutten på videregående nettskole, og kan endelig legge videregående helt bak meg. 

Men jeg har altså begynt å sette meg mål for hver måned, og har gjort det en stund nå (bare for meg selv til nå) men tenkte det kunne være en ting og dele, egentlig litt for å få med meg at tiden går, og når det bytter måned (hehe), men også for å gjøre målene litt mer "virkelige". Er det ikke bare deg selv du sier målene dine til, må du nesten gjøre det også, stemmer ikke det? 


 

1. Bli flinkere til å legge plan på hvilket fag jeg skal lese til hver dag. Jeg er alt for flink til å sitte til klokken 12, før jeg i det hele tatt finner ut hvilket fag jeg skal lese til idag, å når klokken er blitt 12, og jeg skal hente lille i 15 tiden har jeg plutselig ikke så mange timer igjen og lese, og finner da ut at det er like greit å lese imorgen, får jo ikke lest så mye på 3 timer uansett. Jeg må skjerpe meg.

2. Storhandle en gang i uken, istedet for litt hver dag. Det er ganske upraktisk og gå i butikken hver dag, og det blir også veldig dyrt i lengden. En melk blir ofte til 3 chipsposer, 2 sprite, og 3 halve middager. Går som oftest sulten i butikken også, så det blir kanskje også et mål og spise før jeg går i butikken, sånn jeg ikke har lyst på alt. 

3. Huske å spise i løpet av dagen. Jeg er så utrolig dårlig til å spise, ofte blir middagen frokost for jeg ikke klarer å ta meg tid til å spise, eller bare glemmer helt ut at det er tid for mat. Tror jeg må ha på alarm sånn jeg husker frokost og lunsj. Blir jeg sulten i løpet av dagen tar jeg et glass med melk og glemmer resten av måltidet, det må det bli slutt på.

4. Nå må det være tid for shoppestopp. For hele familien, egentlig. Vi har omtrent bodd på lekebutikken i sentrum, på nettbutikker og i vanlig butikk. Å jeg lurer på hvorfor vi bruker så mye penger. Vi må nok bli litt mindre spontane på den fronten tenker jeg. Ingen shopping i hele september? Lykke til, til meg! 

5. Sortere klesskapene til hele gjengen. Nå begynner det å bli på tide å pakke bort sommerklær og klærne som lille har vokst i fra, vi har ikke noe plass i skapene noen av oss, så dette trengs virkelig. Noen som har tips for å gjøre dette til noe morsomt? 

6. Bli litt mindre kontrollfreak, og ta ting litt som det kommer. Legger jeg planer i hodet om at ting skal være sånn og sånn, så fungerer jeg ikke om noe blir bare bittelitt annerledes. Om jeg bestemmer meg for å kjøre hjemmefra 15.02, men klokken blir 15.04 er dagen egentlig litt ødelagt, haha. Jeg må bli litt flinkere til å ikke bry meg så mye om småting. 

7. Bli flinkere til å lage mat. Skikkelig mat, ikke grandiosa for det kan jeg allerede, hehee. Jeg handler når jeg er sulten og leter etter oppskrifter når jeg er mett, så det er aldri noe som frister. Tror jeg må begynne å bytte om på disse, sånn jeg kan finne noe nytt å spennende og prøve her hjemme. Blir kjedelig med det samme hele tiden! 

8. Ikke lenger være støttemedlem på treningssenteret. Jeg har vært medlem i godt over ett år nå, og ca ett år har jeg bare vært støttemedlem. Enten må jeg melde meg ut, eller starte å trene. Helt håpløst at det skal ta så lang tid. 

9. Besøke familie og venner mer. Når du har skole, unge, husarbeid og kjæreste er tiden ganske så fylt opp. Jeg må lære meg å "ta fri" fra disse hverdagstingene innimellom (selvom jeg liker disse tingene også veldig godt) og besøke venner og familie. Det blir altfor sjeldent! 

10.  Mobil- og pc fri tid. Vi er veldig flinke til å legge vekk mobil og pc når lille er hjemme, før han legger seg. Men med engang han er i seng sitter vi på hver vår pc, mobil, nettbrett eller playstation. Vi må bli flinkere å ha kjærestetid på kvelden, eller bare snakke sammen. Det er så koselig når vi faktisk tar oss tid til det, så skjønner ikke at dette må være et mål engang. Men vi lever jo i 2016. Tror nok det er mange flere enn oss som må bli flinkere på dette, heldigvis og uheldigvis. 

 

Har du noen mål for september? Fortell meg gjerne om dine mål, alltid gøy å høre hva andre har planer om også.
Ha en super dag! :-) 


  17 kommentarer på "10 mål for september"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som venn

arkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.