Vår nye hverdag

Etter ganske mange hektiske uker/måneder med å pakke ned alt fra leiligheten i stavanger, jul, nyttår, flytting, pakke ut i det nye huset og komme inn i en ny hverdag ca. helt på andre siden av norge begynner endelig hverdagen å bli litt hverdag igjen. Nå har min kjære vært på jobb i en uke, mens jeg og lille har vært hjemme å kost oss og begynner endelig å få litt rutiner igjen, alt er ikke bare kaos lengre.

Planen var jo egentlig å få lille i barnehage ganske kjapt etter vi kom opp, for vi fikk beskjed når vi var her oppe å så i oktober engang at det var rullende opptak i barnehagen, siden det alltid var mye ledig. Men nå står vi altså å har ikke sjangs å få barnehageplass siden alt er fullt. Hvordan jeg skal få det til å gå opp med skole og alt aner jeg ikke, ser ikke ut som det blir barnehage på ham før etter sommeren, og det er ingen åpne barnehager eller noe, hvertfall ikke som jeg finner så blir spennende å se hva meg og lille skal gjøre de neste månedene. Noe form for aktivitet og andre mennesker trenger han jo i livet sitt uansett, han er jo snart 3 år, og gå hjemme i mine ben holder liksom ikke lengre. Koselig blir det nok uansett, må bare finne ut hva det er å gjøre rundt her vi bor nå hehe.

Vi har hvertfall hatt det veldig fint så langt, og trives veldig her selvom ingen av oss engang hadde hørt om plassen før vi bestemte oss for å flytte hit. Vi får prøvd noe helt nytt, å det tror jeg kan være en bra ting. Komme seg ut av komfortsonen å bare hoppe i det!

Du må ha en super dag! :-)

2 kommentarer

liveterherlig93

27.01.2017 kl.10:21

så koselig:)

maikenelise94

27.01.2017 kl.10:23

liveterherlig93: Hehe :-) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits