hits

Litt sent ute med mine mål, men her er det så mye å gjøre hele tiden at ting tar litt tid.
Nå begynner vi endelig å komme litt på plass, å jeg føler jeg har noen timer i døgnet igjen nå, dagene har gått veldig av seg selv i det siste, for det er alltid overfylt på to-do listen min. Men nå håper jeg at jeg kan ha tid til å skrive litt igjen, det er jo så gøy! 1. Få skikkelig orden her hjemme. Selvom vi nærmer oss veldig å være på plass, så er vi ikke der helt enda. Vi må ut å få tak i hyller og kommoder sånn vi har plass til alle tingene våre og kommer oss skikkelig på plass. 

2. Finne noe gøy meg og lille kan gjøre på dagtid. Lillegutt får ikke barnehageplass før etter sommeren, å det er jo egentlig veldig koselig å ha han hjemme. Men det er jo ikke like gøy for han å bare være med meg hele dagen å enten være inne eller rett ute i hagen. Jeg må finne lekeplasser og finne aktiviteter vi kan gjøre på dagtid, der vi kanskje kan møte andre foreldre og unger også. Finner ingenting om åpne barnehager ellernoe her i Sørreisa/Lenvik på nettet, noen som vet om noe eller har noen tips kanskje?

3. Skikkelig middager. Dette er egentlig et punkt vi har vært veldig flinke til de siste ukene, så målet må vel være å holde det sånn! 

4. Trening. Her er det ganske langt til treningssentre, og litt begrenset med tid siden jeg har lille hjemme hele dagen. Så vi har tenkt å få til et treningsrom her hjemme, så håper vi er i mål med det før februar er over, og at vi har komt skikkelig igang med treningen. Greit og kunne trene sammen med min kjære på kvelden, så gleder meg til det er på plass! 

5. Planlegge bryllup. Meg og min kjære ble forlovet i november, og vi har egentlig ikke planlagt noe enda. Er ikke så mye som må planlegges helt enda, men hadde vært greit å få satt en dato og tenke litt gjennom hvordan vi vil ha det å sånt. 

6. Storhandling. Vi var inne i en god rutine med matinnkjøp engang i uken i stedet for litt hver dag rett før vi flyttet, men når vi har bodd litt her og litt der og endelig er komt opp hit, er ikke det helt på plass enda, så nå må vi begynne med det igjen! 

7. Huske å ringe hjem. Nå har vi ikke bodd her så veldig lenge enda, og ting har vært veldig travelt, så da er det fort gjort at det å ringe familie og venner går litt i glemmeboken. Det hadde vært kjekt å satt av faste tider med alle, både for vår og Oscar sin del, han savner de hjemme veldig. 

8. Skole. Nå må jo eksamenene bli utsatt til jul siden jeg ikke lenger kan lese hver dag, siden jeg har lille hjemme. Men det hadde vært deilig å klart å lese noen kvelder i uken, for å vedlikeholde det litt og slippe å lese meg opp til alt på engang etter sommeren. 

9. Slutte med så mye godteri og brus. Midt i flytting og julen og alt har det vært veldig lett å spise litt godteri og ta litt brus om du begynner å bli sulten eller trøtt, å det har blitt alt for mye de siste ukene. Nå er det virkelig på tide å slutte med det, hvertfall holde det til helgene istedetfor litt hver dag. 

10. Legge meg til fast tid hver dag. Hver dag er det tidlig opp uansett om jeg legger meg for sent. Så jeg må komme meg inn i en skikkelig soverutine igjen, har blitt alt for sent i det siste. Mye lettere å føle seg uthvilt om du har fast legge og stå opp tid. 

Hva er dine mål for februar? 
Ha en super dag! :-) 


  6 kommentarer på "10 mål for februar"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som venn

arkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.