hits
Haha, for en herlig liten gutt jeg har her hjemme. Han har vært hele uken i barnehagen, og siden han akkurat sovnet på gulvet over en time før han egentlig pleier å sove, tror jeg han har hatt en ganske slitsom uke!

Er ikke lett å se barnetv når du er så trøtt, hihi. Vi har hvertfall hatt en skikkelig kosedag så langt, og gleder meg til han våkner igjen! Er så deilig å få ha han hjemme hele dager nå etter han startet i barnehagen, setter liksom litt mer pris på de dagene da!

Skjønner ikke at det er mulig å være så søt!

Hva er dine planer for dagen? Hatt en fin morgen? Du må hvertfall ha en super lørdag og en fin helg :-)For en herlig dag vi har hatt idag! Hentet som sagt lille tidlig i barnehagen, så kjørte vi rett på besøk. Der fikk vi servert middag og har kjørt biler og egentlig bare kost oss. Lille var kjempetrøtt når vi skulle hjem, kanskje ikke så rart etter en hel dag ute på ting, heh. Men så han gikk rett i seng nå når vi kom hjem for litt siden, så deilig.

Later som de sover på gulvet, hihi!

But first- let me take a selfie! Heheee

Nei, nå er jeg også sliten kjenner jeg, så nå skrur jeg på gossip girl frem til min kjære endelig kommer hjem fra jobb!

Hvordan har din dag vært? Du må ha en super kveld :-)Nå er morgenen godt i gang, frokosten er i magen og kaffekoppen i hånden. For en fin morgen! 
Så nå er jeg klar til å starte dagen, og lese et par timer. Tenkte å hente lille litt tidlig i barnehagen idag å gå på besøk til en vennine, så det gleder vi oss til! 
Hva er dine planer for dagen? Du må ha en fin dag! :-)Nå er jeg endelig kommet skikkelig igang med både skole, forever living og normale rutiner igjen, å det er så deilig å være skikkelig igang igjen. Det har vært en mye lenger ferie enn jeg planla, siden plutselig var det mye å gjøre, så ble stakkars lille syk, men nå er jeg igang!

Er så deilig med nettskole, når jeg kan ta pause og nyte denne utsikten, og den goode frokosten jeg hadde idag, hihi.

Meg og min kjære mammsi var også på jobbtur hele dagen igår, å vi storkoste oss! Så deilig å ha jobb og skole der jeg styrer dagene selv.

Nå skal jeg endelig sette meg ned å slappe av litt for første gang idag, før det blir kveld!

Noen andre som er igang med skole eller jobb? Like motivert som meg kanskje? Haha.

Du må ha en super kveld! :-)Plutselig ble det vinter her også, å det er faktisk skikkelig snø. Så koselig å se ut vinduet nå, nå kommer jo julestemningen på ny igjen, haha!

For noen koselige dager vi har hatt etter vi kom hjem fra oslo, vi har vært på shopping, lekt i snøen, fått ryddet og vasket hele leiligheten og ikveld blir det kino. Hele helgen har vi også ganske mye planer, deilig å ha noe å gjøre kjenner jeg. Så må jeg bare komme ordentlig igang med skolen igjen fra mandag av, ble ganske mye lengre juleferie enn jeg egentlig hadde planlagt.. ups

Vi har faktisk laget makroner også, helt selv, og de ble overraskende gode!

Hva er dine planer for dagen/helgen? Du må ha en fin dag og helg :-)På mandag, alt for tidlig på morgenen, reiste meg og min kjære til Oslo en tur for og besøke søsteren hans. Det har vært noen veldig fine dager, med avslapping og kos. Savnet lille som var hos farmoren og farfaren helt ekstremt mye, men da er det jo så godt og komme hjem igjen også. Reaksjonen hans når han så oss idag var så koselig, haha!

Skikkelig fin vinter der borte, så litt kjipt å komme hjem til 2mm med snø haha.

Men så hadde jeg ikke klart å være borte fra denne løgnassen lenger uansett, så det gikk helt fint!

Så da var det litt kos ikveld før leggetid, så gleder jeg meg så mye til å ha heele dagen med han imorgen.

Har du gjort noe spennende de siste dagene? Du må ha en fin kveld! :-)Da er toget klart, og vi er klare for 4årsdag imorgen, haha. Trodde aldri jeg skulle få ut geleen fra alle boksene. Måtte jo lage i alle former og fasonger og sette alt sammen, så skapene ble grundig gjennomgått igår for å finne bokser som kunne bli snudd inn til et tog, hehe. 
Haha ble ikke så fin pynt, men synes hvertfall det lignet litt på et tog, så jeg er veldig fornøyd! Så da kan morgendagen bare komme egentlig, og vi kan feire lillegutt ♥

Nå skal jeg jobbe litt med forever og litt med skolen før det er henting av lille her i hus! 
Hva er dine planer for dagen? Du må ha en fin dag :-)På lørdag blir min søte lillebror 4 år, så utrolig rart. Det har gått så alt for fort! Han var jo nettopp bare en liten baby, å nå bestemmer han selv hvilken kake han vil ha i bursdagen sin og hvilke leker han ønsker seg. Så dagen idag har blitt brukt i byen med søsteren min for og finne bursdagsgave, og etter det har jeg startet å lage gele tog som han ville ha, istedet for kake på lørdag. 


Fine lillebror som begynner å bli så stor ♥♥
Nå skal kvelden brukes langt nedi disse bladene frem til min kjære kommer hjem fra jobb! Så deilig med nye blader og lese. 
Hva har du gjort idag? Håper du får en fin kveld :-) Nå er vi halvveis i uken allerede, og det har vært en deilig dag. Det ble en litt lengre juleferie fra skolen enn planlagt, å de siste dagene er det forever living dagene er blitt brukt på. Ikveld er det også det det skal brukes på, men akkurat nå slapper jeg bare av, og har gjort det hele dagen egentlig. Nå er det øyeblikk tid for å dusje og hente lille i barnehagen, blir deilig som alltid å få han hjem!

Du vet du har begynt med forever living, når du skal prøve alt selv, hehe! Veldig gøy å prøve de forskjellige tingene da :-)

Noen andre som holder på med forever?

Hvordan har din dag vært så langt? Du må uansett ha en fin dag videre :-)Idag var det planleggingsdag i barnehagen, og det betydde enda en kosedag med lillegutt, så da tok vi turen til moren min og lillebroren min, som også hadde planleggingsdag idag. Så utrolig koselig! Vi har vært en tur på stranden, og egentlig bare kost oss hele dagen.

Nå er lille i seng og forberedes på en dag i barnehagen etter over to uker fri, blir så rart å levere han fra meg igjen. Og min kjære er endelig på vei hjem fra jobb.

Hva har du gjort idag? Hatt en fin dag? :-)For en herlig start på det nye året. Vi startet igår med å gå tur, for så å komme hjem og lage kakao med krem, så bare avslapping. Idag har vi vært ute i sandkassen og kost oss en stund, og vi fikk til og med vasket vinduene i samme slengen, hehe!

Pepperkakehuset måtte jo selvfølgelig også knuses 1 januar, som alltid.

Hva har du brukt de første dagene av det nye året på? Du må ha en fin kveld! :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.