hits
Nå har det snødd uten stopp i ganske mange dager, å nå tørr jeg snart ikke ta med lille ut i hagen lengre haha! Er så mye snø at jeg er nesten redd han skal forsvinne under snøen?

Jaja vi må nok komme oss ut en liten tur, men tror nok vi finner et fortau å gå på eller noe heller, der brøyter de heldigvis med jevne mellomrom. De er vel nødt til det her oppe, tror aldri jeg har sett sånn her snø i stavanger.

Disse bildene ble tatt på mandag og da gikk jo snøen opp til magen på lille og det har ikke sluttet å snø siden, hehee.

Hvordan er det med snø der du bor?

Kjenner jeg er skikkelig trøtt idag. Lille har funnet ut at 05.30 er en fin tid å stå opp de siste 3-4 dagene, så det kjennes! Men det er nå koselig også da, pakke seg godt inn i dyne og bare slappe av på morningen mens det enda er mørkt ute og resten av verden sover.

Nei nå må vi finne på noe her hjemme. Du må ha en super dag! :-)Nå er det helt hvitt ute her igjen, det har snødd kjempemye de siste dagene. Såå koselig å sitte å se ut på snøen som faller! Litt vanskelig når vi ikke er så vandt med det da, min kjære stod for eksempel fast med bilen imorges og kom ingen vei, haha! Heldigvis har vi snille naboer som kommer og hjelper, så han kom seg heldigvis nokså fort på jobb.

Tror ikke jeg satser på å få ut den andre bilen å kjøre noen plass idag for å si det sånn! Men ut å leke må vi jo, lille synes det er kjempestas med snø. Det gjør jo egentlig jeg også, så lenge vi har skikkelige klær og tid til å faktisk leke ute.

Vi har hatt en veldig rolig og koselig helg her hjemme, igår hadde vi besøk av en traktor i hagen for å få opp en seng som var altfor stor til å få opp trappen inne. Den måtte altså løftes opp til balkongen med en traktor og det var jo hvertfall stas for en traktor gal 3 åring, haha! Det var veldig deilig å få den ut av gangen hvertfall, den har stått midt i gangen i en mnd og vi har jo ikke hatt sjangs å få den opp. Så nå har vi skikkelig yttergang igjen og slipper og gå rundt en diger seng hele tiden, haha.

Hvordan har din helg vært? Du må ha en super dag! :-)Nå begynner endelig det sosiale også å komme på plass her oppe, ikke bare bare å treffe mennesker når man går hjemme med en treåring hehe. Men igår var vi ute å lekte med 3 andre gutter på alderen 2-6 år, så lille storkoste seg og det gjorde egentlig jeg også! Imorgen blir det karneval for ungene her vi bor, så det må vi nok også komme oss på for og treffe enda flere unger (og voksne). Så kjekt å føle at ting går litt rett vei nå!

Igår fikk jeg også verdensfineste roser sendt helt fra stavanger fra min fine familie, sååå koselig!

Idag er jeg skikkelig trøtt kjenner jeg, hehe. Så vi får se litt hvordan dagen blir utover dagen, orker ikke ha så mye planlagt for idag. Nå har vi heldigvis nok sosialt og nok ting rundt forbi de neste dagene. Jeg er hvertfall veldig klar for helg om noen timer!

Du må ha en super dag!Jeg har egentlig aldri feiret valentines day noe særlig, synes det er like viktig og huske på dine kjære hver dag. Men det er jo en veldig koselig dag uansett, så idag tenkte jeg å gjøre bittelitt ekstra for mine kjære.

Til nå idag har meg og lille vasket mesteparten av huset og malt noen kort til den beste pappaen og kjæresten vi vet om! Blir nok ikke noe mer enn litt god middag hjemme ikveld med alle 3, men det er egentlig det koseligste som finnes, så blir det enda litt mer spesielt nå når lille også begynner å bli stor nok til å bli med og at han også synes det er gøy!

Jeg er så heldig som har de to beste guttene i verden.

Hva er dine planer for dagen? Skal du feire valentines day med noen?

Du må ha en super dag, uansett om du feirer med en kjæreste, veninne, familie eller kanskje du skal kose deg alene? :-)Idag er det blitt ganske varmt her oppe i nord, og vi har fått oss en egen sjø i hagen, haha. Var nettopp ute en tur og hadde vann opp til midt på leggen, forrige gang vi var ute var det snø vi hadde så masse av, skikkelig rart vær her fortiden. 


Men uansett, idag er det jo morsdag som de fleste helt sikkert har fått med seg allerede. Og lille og storegutt her i hus hadde lagt rundstykker og kjøpt kjempefine blomster til jeg stod opp, så utrolig koselig! 
Noen andre som har lagt/fått en koselig morning og dag idag? :-) 

 Fine gode guttene mine ♥♥

Nå skal vi fortsette å få siste rest på plass i huset idag, og forhåpentligvis bli helt ferdig i løpet av kvelden. Det tar virkelig tid å flytte inn! 
Du må ha en super dag, og nyte siste helgedagen for denne gang :-) Blomster gjør alltid alt litt ekstra hjemmekoselig synes jeg, og nå når vi endelig har fått våre første blomster i hus siden vi flyttet inn for snart en måned siden, begynner det virkelig å føles som vi er mer på plass og hjemme. Det er ikke alltid så veldig mye som skal til!

Deilig start på helgen med nye friske blomster og en følelse av å endelig være hjemme.

Kan ikke huske sist det var så gøy med blomster, haha.

Nå skal det bli godt å få min kjære hjem fra jobb om et par timer og kose oss sammen alle tre i helgen. Setter plutselig litt ekstra pris på helgene når det er jobb for min kjære hele uken igjen. Du må ha en super helg!Litt sent ute med mine mål, men her er det så mye å gjøre hele tiden at ting tar litt tid.
Nå begynner vi endelig å komme litt på plass, å jeg føler jeg har noen timer i døgnet igjen nå, dagene har gått veldig av seg selv i det siste, for det er alltid overfylt på to-do listen min. Men nå håper jeg at jeg kan ha tid til å skrive litt igjen, det er jo så gøy! 1. Få skikkelig orden her hjemme. Selvom vi nærmer oss veldig å være på plass, så er vi ikke der helt enda. Vi må ut å få tak i hyller og kommoder sånn vi har plass til alle tingene våre og kommer oss skikkelig på plass. 

2. Finne noe gøy meg og lille kan gjøre på dagtid. Lillegutt får ikke barnehageplass før etter sommeren, å det er jo egentlig veldig koselig å ha han hjemme. Men det er jo ikke like gøy for han å bare være med meg hele dagen å enten være inne eller rett ute i hagen. Jeg må finne lekeplasser og finne aktiviteter vi kan gjøre på dagtid, der vi kanskje kan møte andre foreldre og unger også. Finner ingenting om åpne barnehager ellernoe her i Sørreisa/Lenvik på nettet, noen som vet om noe eller har noen tips kanskje?

3. Skikkelig middager. Dette er egentlig et punkt vi har vært veldig flinke til de siste ukene, så målet må vel være å holde det sånn! 

4. Trening. Her er det ganske langt til treningssentre, og litt begrenset med tid siden jeg har lille hjemme hele dagen. Så vi har tenkt å få til et treningsrom her hjemme, så håper vi er i mål med det før februar er over, og at vi har komt skikkelig igang med treningen. Greit og kunne trene sammen med min kjære på kvelden, så gleder meg til det er på plass! 

5. Planlegge bryllup. Meg og min kjære ble forlovet i november, og vi har egentlig ikke planlagt noe enda. Er ikke så mye som må planlegges helt enda, men hadde vært greit å få satt en dato og tenke litt gjennom hvordan vi vil ha det å sånt. 

6. Storhandling. Vi var inne i en god rutine med matinnkjøp engang i uken i stedet for litt hver dag rett før vi flyttet, men når vi har bodd litt her og litt der og endelig er komt opp hit, er ikke det helt på plass enda, så nå må vi begynne med det igjen! 

7. Huske å ringe hjem. Nå har vi ikke bodd her så veldig lenge enda, og ting har vært veldig travelt, så da er det fort gjort at det å ringe familie og venner går litt i glemmeboken. Det hadde vært kjekt å satt av faste tider med alle, både for vår og Oscar sin del, han savner de hjemme veldig. 

8. Skole. Nå må jo eksamenene bli utsatt til jul siden jeg ikke lenger kan lese hver dag, siden jeg har lille hjemme. Men det hadde vært deilig å klart å lese noen kvelder i uken, for å vedlikeholde det litt og slippe å lese meg opp til alt på engang etter sommeren. 

9. Slutte med så mye godteri og brus. Midt i flytting og julen og alt har det vært veldig lett å spise litt godteri og ta litt brus om du begynner å bli sulten eller trøtt, å det har blitt alt for mye de siste ukene. Nå er det virkelig på tide å slutte med det, hvertfall holde det til helgene istedetfor litt hver dag. 

10. Legge meg til fast tid hver dag. Hver dag er det tidlig opp uansett om jeg legger meg for sent. Så jeg må komme meg inn i en skikkelig soverutine igjen, har blitt alt for sent i det siste. Mye lettere å føle seg uthvilt om du har fast legge og stå opp tid. 

Hva er dine mål for februar? 
Ha en super dag! :-) 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.