hits
Bursdagsselskap!

På lørdag er det ett årsdag for lillegutten min, så idag har jeg vært ute å fikset de siste tingene som manglet. Kake skal prøvebakes idag, å de skikkelige kakene skal bakes imorgen. Kommer ikke helt over at for ett år å to timer siden så startet faktisk fødselen.

Mye snakk om det for tiden, men det blir kanskje litt sånn når det er første bursdagsselskapet som planlegges, hehee.

Men har hvertfall hatt en kjempekoselig dag i byen med kjæresten til lillebroren min å god middag etterpå, å er veldig klar for å slappe av resten av kvelden nå!

Lille søte fant ut at bordet var en fin plass å tegne på idag. Så nå har vi egen designet bord her i huset! Haha litt koselig også da. Får ikke helt meg selv til å vaske det vekk heller..

Hvordan har din dag vært?

Du må ha en fin kveld hvertfall! :-)Nå er sandkassen full av sand, å spann og spader er på plass. Lille skjønnasen har allerede prøvd den å stortrives.

Så mye lettere når det bare er rett ut døren!

<3<3

Nå har vi akkurat vært på helsestasjonen å fått tatt ettårsvaksinen. Stakkar liten. Jeg besvimer bare av å se en sprøyte, så da er det greit med en samboer som mer enn gjerne er med for å holde han mens de tar sprøytene.

Nå er det innom butikken å hamstre paracet å alt som måtte trenges om minien i hus skal bli dårlig av sprøyten. Heldigvis har det gått veldig bra de andre gangene!

Tenkte bare egentlig å stikke innom å si hei, haha.

Du må ha en fin dag! :-)På denne tiden for ett år siden satt jeg å telte ned timer til jeg hadde termin. Det nærmet seg med stormskritt den dagen jeg hadde ventet på i 9 lange måneder. Jeg skulle få møte den lille prinsen min. Han som holdt på å spenne seg gjennom magen, hadde tivoli og øvde på turn inni magen min, kunne komme når som helst nå.

Kjenner det er helt rart å komme til disse datoene igjen. Jeg husker det som det var igår, jeg har jo akkurat vært gjennom dette her. Men likevel så føles det så lenge siden. Jeg føler at lille gutten min har vært her for alltid. Det er så rart. Uvirkelig. En så liten gutt, forandret livet mitt for alltid. Til det positive såklart. 
Dette året som snart har gått har vært det fineste, kjekkeste, morsomste, mest slitsomme og det herligste. Gutten min har vokst så fort. Han har blitt så stor, å lært så mye.
Han har fått tenner, spiser litt selv, han setter seg opp å legger seg ned akkurat når han vil, han går rundt bordene, å om ikke lenge tar han sine første skritt, det er jeg sikker på.

Nå er det jo sånn at han ble ikke født på termin, selvom jeg var rimelig sikker på det skulle skje. Hadde så sykt med kynnere å var sikker på at riene ikke var langt unna. De begynte ikke før kvelden 26/03, altså dagen etter termin. Så kom han natt til den 27. På fredag er han 1 år.


27/03-14, kun ett par timer gammel ♥♥
Skjønner ikke helt at dette er samme bebiss som dette her


Hvordan er det mulig å vokse så mye, på så liten tid? Lære så masse, så fort? 
Synes de små er så fascinerende. 

Men nå er det på tide å lage noe middag her. 
Ha en fin kveld! :-)  

 Nå er min kjære og hans søte foreldre ute på terrassen og setter sammen sandkasse til lille minien her i hus. Kjenner det skal bli så deilig å bare kunne gå rett ut på terrassen istedet for å kjøre sånn kjempelangt hvergang vi vil leke i sanden. Har enda ikke funnet ut hvor nærmeste lekeplass er? Så da passer det hvertfall fint å ha en så nærme! 
Får ikke sand i før på onsdag ellernoe da, siden det var stengt idag, men det er jo ikke lenge til :-)

Så må vi ut å shoppe bøtter og spann da, blir gøy å se hvordan dette ender.


Det bildet passet eeegentlig ikke inn til resten, haha. Men det er sikkert noe lignende dette han kommer til å sitte med sanden også, å litt i munnen såklart! 

Hva er dine planer for kvelden? 
Ha en fin kveld :-) 
 Jeg er medlem på en side som heter members.com, dette er en eksklusiv shoppingklubb for medlemmer. De har masse forskjellige merker og klær, med opptil 80% rabatt. 
De har utrolig mye fint, å tilbudene ligger mellom 4 og 7 dager. Det blir lagt ut nye tilbud hver dag kl 12.00, å det gjelder å være rask ute i og med at det blir fort utsolgt.

Dette er bare noe av alt det fine du kan finne. De har alt fra Nly Trend til Agio Milano + mange flere. 
Du kan gå inn her for å bli medlem! 

Håper du finner noe du liker :-) 
Ha en fin dag! 

 Har helt glemt ut bloggen de siste årene (hehe, bra jobba). Men kan jo si at ting har endret seg veldig siden sist jeg blogget. 
Da var jeg en 18 år gammel jente, som levde livet å gjorde akkurat det jeg ville, når jeg ville. Nå er ting litt annerledes.
Jeg er snart 21, har en sønn som blir ett år neste uke å min fine samboer som jeg snart har bodd med i ett år.

Selvom livet ikke er helt som det var å jeg ikke lenger kan sove til kl 13 når jeg vil, så vil jeg påstå at livet bare har blitt bedre!
Jeg går enda hjemme i permisjon, å nyter tiden med den lille skjønnasen min. Han har fått barnehageplass til høsten, å da starter jeg igjen på skole!


Lille gullet mitt, som vokser alt for fort ♥♥

Akkurat nå er mine to kjære i bursdag, mens jeg ikke er helt iform her hjemme. Deilig å få slappe av litt innimellom! 
Dere må ha en fin dag :-) 
 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.