hits
Forrige uke å denne helgen har det skjedd veldig mye gøy, har vært mye ute på tur i finværet, vært i konfirmasjon, hatt besøk å vært på jentekvelder. 
Tror ikke jeg egentlig trenger å skrive så mye mer enn det, men tenkte å legge ut noen bilder fra de siste dagene.

 

 

 

 

Har vært noen kjempefine dager, selvom jeg har glemt litt ut å ta bilder, haha.. 
Nå er det klart for en ny uke, som sikkert kommer til å gå like fort som alle de andre, haha. 

Har du gjort noe spennende de siste dagene? 
Ha en fin dag!  For en herlig helg, å for ett herlig vær! Nå er det blitt vår her i stavanger, å det er så deilig. Kunne sitte på terassen i bare en singlett, det er lenge siden det. 
Har vært en kjempekoselig helg, med 50årsdag på lørdag, grilling å tur å kos igår.

 

 

 

 

 

 

 

Håper været holder seg sånn som dette, sånn vi kan gjøre sånne ting som dette mye oftere, er så koselig! 
Hvordan har været vært hos deg i helgen? 
Ha en fin dag!  Jeg tror ikke det er noen som har unger som kan si at alle dager bare er kjekke å morsomme. For sannheten er at det kan til tider være veldig slitsomt. Du har plutselig fått en ny liten sjef i livet som alt skal gå etter, han skal ha mat, sove, ha ren bleie å alt som hører med. Det er netter uten søvn å grøt i hele stuen. Men så er det dager som denne. Dager som gjør alt verdt det. Dager der det bare er gøy, der du koser deg fra du står opp (alt for tidlig) til du legger deg (alt for sent). Dager der alt går som det skal og du bare kan kose deg sammen med den lille. Dager som dette gruer jeg meg veldig til han begynner i barnehage, jeg vil ha han hjemme med meg for alltid, å alltid ha slike dager som denne. Selvom jeg vet at lille har hvertfall veldig godt av å begynne i barnehage, leke med andre barn å få være mye ute. 

Men dagen idag har hvertfall bare vært herlig. Lille har spist godt, sovet godt å vi har vært både ute og inne å kost oss idag. Nå ligger han og sover igjen, å jeg gleder meg til han våkner sånn vi kan kose oss sammen enda mer før kvelden kommer. 

Så litt sofakos før leggetid! 
Fatter ikke hvorfor de øverste bildene blir den veien? De er rett vei før du legger de innpå, å uansett hvor mye jeg vrir og vender på de, så blir de bare feil vei, noen som vet hvorfor? 
MEN, vil også bare gratulere lillebroren min som blir 19 år idag med dagen, håper du får en fin dag kjekken! 
Du må ha en fin dag! :-) Inatt fødte en veldig god vennine av meg en liten gutt. Tror jeg har gledet meg mer enn henne til han endelig skulle komme (hvis det er mulig, hehe). Hu fikk ei jente en mnd etter lille gutten her i hus kom til verden, så veldig kjekt at han plutselig har to å leke med når vi er hos henne! 
Utrolig søt liten prins har hun fått, å jeg gleder meg sååå til å få møte han.
Så gratulerer så mye som mamma for to, å til pappaen og den søte lille-storesøsteren ♥♥

 

Nå ligger mini her i hus, kjæresten er på jobb, å jeg lurer på hva vi skal bruke resten av dagen på. Noen forslag?

Skjønnasen har lært seg hvordan dopapiret funker, haha. 

Du må ha en fin dag! :-) 
 Idag har vært en veldig rar dag egentlig. Har vært en veldig koselig dag, har vært ute på litt shopping med søsteren min å kost oss med lillegutt. Dagen har egentlig vært veldig fin, det er bare ingenting som har gått sånn som jeg hadde sett det for meg. Har mistet lommeboken i gulvet overalt, ikke husket hvor jeg har lagt noenting å gått å letet etter alt hele dagen (haha) har også klart å knuse den nye telefonen min idag (..) å når jeg kom hjem å fikk lagt skjønnasen hadde jeg ikke nett på pcen. Men likevell klarer jeg ikke annet enn å smile å være glad? Haha fatter ikke hva som skjer med humøret mitt idag jeg.

Tar selfie med knust telefon mens jeg venter på at småen skal våkne, sånn vi kan ut i solen å leke i sandkassen, wihuu :-D Litt deilig med sånne dager der alt bare er greit også da?

Du må ha en fin dag!På torsdag reiste meg, min kjære og lille knott opp på hytten til kjæresten min. Der har vi vært sammen med familien hans å hatt litt påskeferie. Har vært kjempeheldige med været å storkost oss hele turen!

Var en tur i trekket igår, å har grillet, spist god mat å vært på ett par turer i snøen, akkurat sånn en påske skal være.

For en herlig tur, å en herlig påske! Deilig å komme seg litt vekk hjemmefra også innimellom.

Har du gjort noe kjekt i påsken? Du må ha en fin påske videre :-)Siden lørdag har jeg og min kjære brukt omtrent hvert minutt minien har sovet til å se alle 6 fast and furious filmene. For noen kjekke filmer egentlig, liker best nummer fem og seks da. For igår (inatt) var vi på førpremiere å så nr syv. Aldri grenet så mye på kino, den var så sykt trist i slutten. Nå griner jeg jo veldig lett av filmer da, men pleier som oftest å styre unna det på kino, meeen ikke igår. Veldig kjekk film da, så anbefaler alle å se den! 
Noen som har sett den, eller har planer om det?  

På lørdag hadde vi også familieselskap for skjønnasen som ble ett år på fredag, å for en vellykket dag det var. Hele gjengen storkoste seg heletiden så det ut som, så det var jo veldig kjekt! 
Bakte også egen minikake til minigutten som han fikk spise helt selv, morsomste jeg har vært med på tror jeg!


Sjokolade overalt, haha. 


Onkelen var hvertfall veldig klar for kake, haha..

Men nå må jeg nesten begynne å pakke, for imorgen blir det hyttetur. Blir deilig å komme seg litt vekk å opp til snøen. 
Du må ha en fin påske videre! 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.