hits
Når du 3 dager før eksamen, åpner det word-dokumentet du vet det er nærmere 8000 ord skrevet og ser at det kun er 500 ord, da er det veldig nødvendig å grine en skvett, hehee. Heldigvis var det bare word som klikket litt denne gangen, og en restart av programmet gjorde heldigvis at alt kom tilbake. Men det var et lite øyeblikk der jeg vurderte å bare gå å legge meg igjen, å sove frem til eksamen som er på mandag, og heller bare ta det som det kom. Heldigvis slipper jeg det nå. 
Nå er lille på vei til farmoren og farfaren, han har planleggingsdag i barnehagen idag, som de hadde i går også, så da ble det langhelg på lille. Litt dumt det blir det rett før eksamen, sånn jeg ikke får nyte dagene sammen med han, men han har det alltid veldig kjekt hos farmoren og farfaren, så han syns nok bare det er stas å få være der helt alene å være midtpunktet frem til imorgen, hehe. Mine fine ♥♥

Det skal bli så deilig når mandag er ferdig. Da er det bare to eksamener igjen dette semesteret, og jeg er da faktisk halvveis! Egentlig gleder jeg meg bare til mai er ferdig, for da er det sommerferie, hihi.
Noen andre som holder på med eksamener nå? 
Håper du får en super dag! :-)

 Nå er jeg igjen inne i en eksamensperiode og er ferdig med den første av fire eksamener. Det var gym, som gikk over all forventning faktisk, haha.

Det er slitsomt med så mange eksamener på så kort tid, og du blir virkelig sliten i hode av så mye tid forann pc'en. Derfor har jeg vært litt flinkere til å legge vekk skole dette halvåret, tatt skikkelige pauser uten pc, og komt meg ut på turer og besøk, og jeg merker at det gjør det ganske mye lettere- heldigvis. Så nå er det disse 3 eksamenene igjen, så er det faktisk bare ett år igjen, som vil si at jeg allerede er halvveis, så herlig!

Nå er min kjære og henter lille i barnehagen, og jeg skal starte på middagen. Gleder meg til å få de begge hjem kjenner jeg.

Hvordan har du det? Gjort noe spennende i det siste? Du må ha en fin dag videre uansett! :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.