hits
Idag startet dagen 05.30 når lille våknet, så da var det å få i han ei melk så han fikk sove litt lengre. Men for engangsskyld våknet jo jeg skikkelig å var helt klar for å starte dagen. Kan ikke huske sist jeg var i dusjen før kl 06.00 på morningen? Haha. Jeg bestemte meg også for å barbere legge når jeg var i dusjen, men akkurat når jeg var ferdig med den ene så våknet lille sjefen igjen, så jeg har en hårete fot å en som ikke er det. Livet som mamma altsåå, hehee.

Lille fant seg noen nye sko <3

Nå er det snart tid for tidenes mest usunne frokost og litt avslapping, for nå sover lille igjen!

Ha en fin dag :-)Nå er det 17 dager til meg og min kjære reiser til London. Skjønner ikke hvor tiden blir av? Det var jo nettopp 4 mnd til vi skulle reise, å nå er det under 3 uker, haha. Før vi reiser har samboeren min enda 3 eksamener han sitter og leser til, å den siste har han under en uke før vi reiser, så tror nok det skal bli veldig godt å komme oss vekk litt å slippe å stresse en stund. Vi skal på kjærestetur, vår første tur uten vår lille søte sjef. Det blir rart. Jeg gruer meg til å være vekke fra han så lenge, men samtidig tror jeg vi har veldig godt av det alle 3. Han er heldigvis i gode hender, så tror det blir verst for meg, haha. Plutselig ble en langhelg veldig lang. 

Idag har vi hatt veldig koselig besøk av min søte mor og lillebror som er 3 år, å det er så gøy å se hvordan de to små leker sammen nå i forhold til i begynnelsen. Nå klarer de faktisk å leke litt sammen! Tidligere har ikke Oscar forstått så mye av hva onkelen har holdt på med, haha. 

Nå sitter jeg å slapper av mens mini sover å prøver å bli kvitt litt gangsperre, noen forslag til hvordan du kan få vekk det? Hehe! 
Hadde legday på fredag å jeg har enda kjempemye gangsperre. Endelig klart å dra rumpa mi på trening igjen, å planen er å prøve å få til litt trening enten imorgen eller på onsdag også, så det blir deilig!


En liten som har kost seg i sandkassen idag ♥♥


 

Ha en fin kveld! :-)  Det har vært noen veldig fine dager i det siste. Føler jeg starter hvert innlegg sånn fortiden, men jeg har det veldig bra for tiden! Det er så gøy. Min kjære holder på å lese til 4 eksamener, men vi har hatt tid til å kose oss for det. 
Tenkte bare å slenge med noen bilder fra de siste dagene.


Har fått rosa deksel og tastatur til min kjære mac (♥♥) å fått opp noen hyller på rommet!

 


Skjønnasen har begynt å slippe seg, så nå er det nok ikke lenge til han begynner å gå! Litt treig og pinglete, men det kommer, hehee.

Hvordan har du hatt det de siste dagene? 
Ha en fin kveld! :-) 


 Skjønner ikke at det er 17 mai allerede og at feiringen er ferdig for vår del i år. Nå er vi kommet godt hjem, kost litt med lille å nå sover han, mens min kjære er å henter pizzabakeren (<3<3). Litt greit å glemme å handle før det er stengt, hehee!

Hvordan har din 17. mai vært?

Herlige frokosten!

Lille søte syns det var kjekkere å spise flagget enn å vifte med det!

Nå holder jeg på å sovne etter en nesten søvnløs natt, tidlig morgen og lang dag, heh. Men det var verdt det, for det har vært en kjempefin dag.

Ha en fin kveld :-)Om under en måned skal meg og min kjære til London på kjærestetur. Vi skal bare være en langhelg så lurte på om det er noen som har noen tips til hva vi må få med oss når vi er der? Jeg har aldri vært i London, så vet ikke helt hvilke ting som er verdt å bruke tiden på når vi bare skal være der fra torsdag-søndag. Vi skal også til London i August igjen, så er bare å komme med masse tips hehe!

Blir så rart å reise uten lille sjefen, har aldri vært borte fra han mer enn en natt før, så kjenner jeg gruer meg veldig. Samtidig blir det nok veldig koselig å kunne være bare kjærester også ett par dager. Lillegutt er hvertfall i gode hender når vi er borte, så det er jeg glad for.

Min fine ??

Noen andre som skal reise snart? Hvor skal du reise?

Ha en fin dag!For ett deilig vær det har vært i stavanger idag, å for noen herlige dager både i går og idag. Vi hadde kjærestekveld igår å gikk ut å spise mens sjefen i huset var hos farmoren og farfaren og koste seg! Han koste seg faktisk så masse at det var så vidt vi fikk han med oss hjem idag, hehe. Men såå herlig å få han hjem igjen, skjønner ikke at det går ann å savne noen så masse på så liten tid. Var også på litt shopping igår med en søt vennine å fikk kjøpt noen nye klær, helt rart å kjøpe i vanlig butikk igjen. Kjøper jo alt på nett for tiden? Fra nå av skal jeg kjøpe alt i butikk, er jo kjempekoselig å gå rundt å kikke å snakke å bare ta livet med ro! 


Måtte ha på en av de nye kjolene i finværet, hehe! Såå deilig å gå i. 


Nam.


Ene fisken hoppet ut av akvariumet inatt, rip navnløs :-( 

Nå har vi hatt kosetid her i den nyvaskede å ryddige leiligheten, med lillegutt som ble med oss hjem til slutt. Så nå sitter jeg nydusja i rent sengtøy å nyter resten av kvelden før det blir lalletid.

Hatt en fin fridag? Ha en fin kveld videre! :-) 


 Heihei.

Nå ligger småen og sover, å jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg før vi snart skal ut dørene for å hente min kjære på jobb å kjøre han til frisøren, blir deilig å komme seg ut på noe idag kjenner jeg. Blir så trøtt av å bare gå hjemme.

Etter frisøren blir det familieselskap til min søte stesøster som blir 12 år idag! Helt rart hvor fort tiden går, føler hu nettopp var 4? Uansett, det blir koselig, alt for lenge siden vi har sett de. Så gratulerer så mye med dagen søte Emilie, gleder meg til å feire dagen med deg!

Har nesten ingen bilder på mobilen akkurat nå, så slenger bare med ett av lille skjønnasen og ett fra søndag rett etter konfen var ferdig, haha. For en gjeng. Er ikke bare bare å gå i finklær hele dagen!

Har du noe gøy på planen idag? Ha en fin dag :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.