hits
Igår hadde jeg hår ned til midt på rumpa å ganske mye ettervekst, nå har jeg omtrent ikke noe hår igjen, å heller ikke ettervekst, hehe!

Jeg er livredd for å klippe håret, å sitter som regel og griner hver gang jeg gjør det, men dette gang gikk det overraskende fint. Angrer litt enda, men syns samtidig det var ganske deilig å få av litt, å klare å stelle det litt igjen.

Vi hadde også kjempegod grillmiddag igår i finværet og koste oss, så det var en veldig fin dag!

Nam!

Nå sitter vi ferdig pakket i sengen og koser oss med NCIS, før det blir island imorgen! Det blir gøy. Der skal vi være frem til fredag, å denne gang er heldigvis lille knotten med.

Du må ha en fin kveld :-)Nå er vi akkurat kommet hjem fra toys"r"ur. Skulle bare ha en lim til å lime puzzlespill, men endte opp med ca hele butikken å en stk stappfull bil. Måtte til og med åpne eskene for å få plass i bilen, haha!

Så nå har lille fått seg sklie til terassen, basseng, spann og spade (som om han ikke hadde nok av det fra før, hehe) litt leker til sandkassen og litt for masse andre småting, hehee. Snart har vi en hel lekeplass på terassen, så det er jo veldig gøy.

For noen travle, men gøye dager vi har hatt både i London og de to ukene vi har vært hjemme. Dette er ca første dagen vi bare skal være hjemme på snart 3 uker, å denne dagen skal gå til rydding, vasking og pakking til vi reiser til Island igjen på søndag :-)

Tenkte å slenge med noen mobilbilder fra de siste dagene.

Har også vært på sykehuset med en syk lillebror, som heldigvis er mye bedre nå!

Kos i London med en kjekkas :-D

Hahaokei, nå ble det mange bilder. Vi har altså kost oss veldig de siste ukene, å har mye kjekt på planen for sommeren også, så gleder meg masse til ukene fremover også. Skal du ut å reise i sommer, å hvor går isåfall turen? Ha en fin dag :-)Nå har vi endelig fått tatt ettårsbilder av Oscar, bedre sent enn aldri hehe! Bare to mnd etter, men jaja. De ble hvertfall utrolig fine, å vi er kjempefornøyde. 

 

 

♥♥

 

Imorgen på denne tiden sitter meg og min kjære på ett fly på vei til London, uten denne søtnosen. Kjenner jeg begynner å både glede meg og grue meg ganske mye nå! Vi kommer hjem igjen på søndag, men likevell. Blir rart å være så lenge borte fra lille sukkerklumpen min. Men skal nok bli godt å få være litt kjærester og ett par dager. 
Vi er endelig ferdigpakket, å er igang med rydding og vasking av leiligheten for å ha det fint når vi kommer hjem igjen, så håper vi rekker alt vi må gjøre før vi reiser, hehe!

Du må ha en fin kveld! :-)  Jeg liker ikke internett, eller hva det kan brukes til. Plutselig får man så mye mer makt og kan gjemme seg bak å være anonym. Det blir lettere å si akkurat hva du vil siden du ikke ser personen du sier det til. Du kan ikke se reaksjonen og det blir lettere å ikke få dårlig samvittighet eller tenke seg om en ekstra gang.

Jeg savner egentlig når jeg var liten, da var det ikke så normalt med internett å jeg gikk på pcen for å tegne strekmenn i paint. Det var vanskeligere å mobbe andre.

Dette er jo ikke akkurat ett nytt tema for noen regner jeg med, å de fleste har nok fått noen kommentarer som svir litt innimellom uten at avsender egentlig tenker over det engang. Sånn er det å leve i 2015, sånn er verden blitt. Kjenner jeg gruer meg litt til min søte lille bebiss blir stor nok til å være på internettet, hvor mye kommer det til å ha utviklet seg til det, å er det enda like vanlig? Jeg håper ikke det.

Meg og min kjære så filmen cyberbully igår, å jeg satt å grein omtrent fra start til slutt. Det er ganske sykt hvordan verden har blitt, å hvordan folk tillater seg selv å snakke om andre mennesker på den måten. Jeg har heldigvis sluppet veldig unna selv, men jeg vet jo at det er alt for mange som må takle dette hver dag. Hvorfor er det sånn, å hva er det som gjør at det er verdt det for enkelte å snakke sånn til andre mennesker? Hva tjener egentlig de på det?

Jeg håper virkelig det tar slutt snart, å at folk innser at det ikke er greit, verken over pcskjermen eller til noen personlig.

Gi heller noen du treffer på gaten ett smil, vær glad på andre sine vegne å la folk få være fornøyd med seg selv og sitt liv! Det er trossalt de som må leve med det.

Eller har jeg hatt en veldig fin dag, hehe! Hvordan har din dag vært?

Min fine <3

Nå er det kveld her i huset. Du må ha en fin kveld og en god natt :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.