hits
Nå er det ikke lenge igjen av sommerferien, å etter nesten 18 mnd hjemme med lille kjenner jeg det skal bli godt å bli en del av virkeligheten igjen også. Gruer meg samtidig kjempemasse til å ikke se lille bebisen min 24 timer i døgnet lengre, men tror nok hvertfall han har veldig godt av å komme i barnehagen å bli venn med andre barn på hans alder.

<3<3

Men nå er vi hvertfall begge to kommet inn på førstevalget vårt, både på skolen og barnehagen, så det er deilig!

Min kjære har også fått seg ny jobb som han starter i nesten samtidig som vi begynner, så blir noe nytt på alle tre! Spennende.

Jeg er jo enda ikke ferdig på videregående, så nå blir det andre året på meg, så har jeg tredje igjen etter det. Skal bli godt å bli ferdig å kunne begynne å studere!

Hva er dine planer for høsten?

Nå kom min kjære med biffmiddag, så må si stopp her for denne gang, men du må ha en fin kveld! :-)For en fin uke vi hadde på island. Turen hjem var en annen historie, men frem til det storkoste vi oss på fine island! For ett spesielt land, med så mye fint å se. Uten tvil en plass jeg vil tilbake til.

Hadde også bursdag mens vi var der, å fikk denne flotte kaken med lakrisal lys av min kjære, haha! Skal være ett to-tall å ett ett-tall :-D

Når vi skulle hjem, å endelig kom oss på flyplassen etter å ha levert bilene osv fant vi ut at flyet var 3 timer forsinket, som igjen gjorde at vi ikke rakk neste flyet vi skulle ta fra danmark. Det var også det siste flyet som gikk derfra den dagen, så etter en og en halv time med å snakke med de på flyplassen å prøve å finne andre løsninger, endte det med at vi tok det flyet vi egentlig skulle og kom oss til Danmark. Der ble det enda mer venting for å finne hotell osv for natten, å når vi endelig fikk komt oss på hotellet i ett tiden på natten, fikk vi i oss noe mat å fikk såvidt lukket øynene, før det var opp igjen kl 04.30 for å rekke neste fly, å over ett døgn etter vi reiste fra island var vi endelig hjemme. Tror aldri det har vært så deilig å komme hjem før! Men vi koste oss for det, litt stress med lille på ett år, som ikke fikk sove eller spise skikkelig ellernoe, men det gikk bra. Har heldigvis en veldig snill liten gutt.

Idag begynte han også å gå! På ikea av alle ting, haha. Så nå går den lille skjønnasen her hjemme helt alene endelig. Såå stolt mamma, haha.

Nå er kjæresten ute å jeg venter på besøk, så det blir en veldig koselig kveld her.

Jaja, dette ble ett langt innlegg. Hvordan har din dag vært? Gjort noe spennende i ferien, eller har du noen kjekke ferie planer resten av sommeren?

Ha en fin kveld!
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.