hits
Nå er vi endelig på vei inn i ny leilighet å igår var omtrent alle rom stappet med flytteesker fra gulv til tak, heldigvis går det veldig fort når vi kommer igang, å nå har vi endelig sånn noen lunde stue igjen!

Uansett hvilken vei du snudde deg var det flytte esker, haha! Med en 3 åring som enda ikke har startet i barnehage og en gravid også her hjemme, så skal det litt planlegging til for å få til noen timer, å det må som oftest skje etter leggetid for lille.

Men nå er det på rett vei, og kaffihjørnet på soverommet er hvertfall klart, så det er deilig!

Litt lettere å komme igang med en skikkelig start på dagen hvertfall. Andre som holder på med flytting?

Dette er 3 gang vi flytter på rett over et halvt år, så kjenner det skal bli deilig å komme skikkelig på plass her, å at det er en stund til neste gang vi skal flytte. Ikke bare bare å dra rundt på ca 100 flytteesker og masse møbler, heh.

Nå kommer snart min kjære hjem fra jobb, så nå må jeg prøve å få gjort litt før han kommer!

Du må ha en super dag :-)For en fin dag vi har hatt! Fint vær, søte gutter som har lekt sammen hele dagen, god grillmat og kjekke folk. Det kan virkelig ikke bli bedre.

Når vi kom hjem fant min kjære ut at han skulle ut på en sykkeltur med en kompis, så da benyttet jeg sjangsen til å ha hjemme spa og kose meg skikkelig selv, hehee.

Så her har det vært ansiktsmaske, gode kremer fra topp til tå, ny neglelakk og bare kos. Sammen med en veldig kjekk serie på tven, finnes ikke så mye bedre enn det.

Kjenner at etter en så tidlig morgen og en veldig lang dag (men super koselig!) så blir man veldig sliten, å da er det så deilig å ta litt ekstra vare på seg selv, så nå skal jeg bare nyte resten av kvelden før det blir tidlig i seng. Tror egentlig jeg kunne sovnet nå, haha! Får hvertfall prøve å se ferdig den episoden jeg ser på før jeg legger meg. Ser forresten 13 gode grunner, synes den var veldig bra jeg egentlig! Noen andre som har sett den? Lurer sånn på hvordan det ender.

Uansett, ville bare innom og ønske deg en super kveld! Noen andre som unner seg hjemmespa ikveld? :-)Dagen idag startet klokken 5, da lille var klar til å stå opp, hehee. Så nå er vi faktisk allerede på besøk, eller det vil si, vi har kjørt bort til der vi skal være og lille sovnet for 5 minutter siden. Så nå sitter meg og han i bilen en liten stund før vi går inn, haha! Livet med småunger, det er ganske koselig. Rett før jeg lukker øynene noen minutter selv, ganske trøtt etter en sen kveld og tidlig morgen, men da kan vi plutselig bli liggende her å snorke en stund. Hehee.

Får nok vekke han snart sånn vi kan gå inn til min søster og tantebarnet mitt og komme oss på lekeplassen eller noe annet gøy tenker jeg!

Ville egentlig bare innom og si hei og ønske dere en kjempefin dag! Her er det hvertfall superfint vær akkurat nå, så gleder meg til å være mye ute og kose oss med kjekke folk idag.

Ha en super dag! :-)Nå er det igjen blitt en ny måned. Skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. Men jeg tenkte hvertfall å komme med mine mål for juli, så da er det jo bare å starte! 
 

1. Fortsette å være mye ute. I nord var det så kaldt at det var veldig begrenset hvor mye og lenge vi kunne være ute om gangen, vi brukte jo i tillegg sikkert 30 min for å få på oss varme nok klær (haha), så det ble litt stress å være ute. Etter vi kom ned til stavanger i slutten av april har vi vært ute omtrent hele dagen hver dag, å det er så deilig! Dette er en ting jeg vil fortsette med i juli.2. Få kontroll på nytt flyttekaos. Vi lever igjen i esker å har en leilighet å komme oss inn i 1 august. Denne gang vil jeg gå gjennom alt på forhånd og kaste/selge de tingene vi ikke trenger før vi kommer i leiligheten. Det er litt forskjell å gå fra et stort hus til en leilighet, så vi har ikke plass til alt lengre, rett og slett. Derfor hadde det vært deilig å være ferdig med den biten før vi skal inn i ny leilighet. 

3. Slappe av når jeg har tid. Nå som jeg er gravid er jeg mye sliten, men det er samtidig alltid alt for mye å gjøre og liten tid til å slappe av. Jeg må bli flinkere til å høre på kroppen å hvile når den trenger det. Istedetfor å sitte å tenke å stresse når jeg plutselig har 10 minutter for meg selv, hehe. 

4. Leggerutiner. Jeg er nødt til å bli flinkere å legge meg og stå opp til samme tid hver dag, det blir mye lettere å stå opp om morgenen om du har rutiner på det og det blir lettere å starte dagen uten stress. 

5. Hytteturer og kos. Nå er det jo sommerferie og vi har bare ca en mnd. igjen sammen hjemme før lille begynner i barnehagen å sånt, så nå må vi begynne å nyte den siste tiden sammen, komme oss på hytteturer og kose oss mens vi har sjangsen. Kjenner jeg savner å reise på hytten, så det skal bli deilig å få til. Forhåpentligvis i løpet av uken som kommer! 

6. Skikkelige klær. Når magen vokser og klærne begynner å bli litt trangere er det fort gjort å velge joggeklær over finklærne. Men det gjør så mye med humøret å bytte ut de slitte joggeklærne med noen skikkelige! Man føler seg så mye bedre med engang, selvom man bare skal være hjemme.

7. Bli flinkere å ta bilder. Jeg er så dårlig til å huske å ta bilder for tiden, både av hva vi gjør, men også av den voksende babymagen. Det er jo så gøy å ha å se tilbake på senere, så der må jeg altså bli flinkere! Tror jeg har to bilder av magen til nå å jeg er snart i uke 26, hehe. 

8. Spise mindre sjokolade. Jeg har så sykt cravings på snickers fortiden, trenger kanskje ikke utfylle denne noe særlig, men altså det kan bli for mye av det gode også, selvom det ikke føles sånn akkurat der og da. Opsi. 

9. Krysse av to do listen. Jeg er veldig glad i lister til sånn alt egentlig, å har veldig mange lister som skal følges og mye som skal gjøres hver dag. Men jeg kjenner at de tingene jeg egentlig ikke har lyst til å gjøre fort har havnet på en ny liste for dagen etter istedet for å bare gjøre dem med en gang, haha. Skjønner ikke når jeg startet med dette? Har aldri pleid å gjøre det tidligere! 

10. Kose meg. Så til det viktigste punktet for sommer og sommerferie! Nemlig nyte ferien, spise is og kose meg med de jeg er glad i. Det er viktig å ta seg tid når man har den! 

 

Hva er dine mål for juli? Ha en super dag! :-)Det har skjedd så utrolig mye siden oktober 2016 at jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, haha!

Vi flyttet jo til nord norge i starten av året og hadde noen måneder med snø, ingen barnehageplass og ikke mulighet for meg til å få jobb. Det var veldig mange biter som ikke ville falle på plass, så når vi egentlig bare skulle på ferie til stavanger i slutten av april bestemte vi oss for å bare bli igjen i stavanger. Vi har siden det bodd hos foreldre og prøvd å få orden på tingene herfra siden vi kom ned, og endelig begynner ting å gå vår vei!

Vi skal ha en liten jente i oktober, å vi gleder oss såå mye! Den 1 august flytter vi endelig ut fra foreldrene våre igjen og inn i en fin leilighet på forus. Vi har også fått barnehageplass fra august til vår skjønne lille og vi har hatt noen veldig fine måneder uten snø, hehe!

Tok ganske lang tid å få ned flyttelasset vårt åsånt, det er derfor vi har vært nødt til å bo hos foreldre, kommer liksom ikke så langt uten noenting i en tom leilighet! Nå gleder vi oss veldig til å komme på plass før lillesøster kommer.

Vi har hatt skikkelig stavanger sommer så langt, der du aldri vet om det blir skinnende sol eller pøsregn, men det er jo sånn det skal være har jeg funnet ut etter å ha bodd i nord en stund, haha! Vi koser oss veldig hjemme med lille før han starter i barnehage i august, og gleder oss til han får starte igjen og treffe andre unger hver dag. Etter 8-9 mnd hjemme med mamma har han nok veldig godt av å komme seg i barnehage igjen.

Nå skal jeg prøve å bli flinkere å oppdatere igjen, har vært noen veldig hektiske måneder hehe.

Dere må ha en kjempefin kveld så lenge, håper starten på uken har vært fin :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.