hits
Etter noen dager med syk sønn (igjen), nettskole som betyr lesing fra morgen til kveld, husarbeid og alt annet som følger med mamma og skolelivet valgte jeg å slappe av litt idag. Ta litt fri fra lesingen å heller sette på en film, å det var veldig godt å få tenke på noe annet en liten stund. Får også med meg mer når jeg leser etter noen timer med sånn her!

Det ble new moon og rot på gulvet, som ikke betyr så veldig mye akkurat nå! Så deilig å bare koble helt ut en liten stund å slippe å tenke på alt som burde og må gjøres heletiden. Noen andre som trenger slike dager innimellom?

Uansett, så skal jeg se resten av filmen før jeg skal hente lille i barnehagen. Så blir det veldig godt å få han hjem idag også.

Lille solstrålen min <3

Hvordan er din dag?

Du må ha en fin dag! :-)Okei, nå er det ganske lenge etter lunsj, å det har egentlig rukket å bli middagstider allerede. Meeen jeg hadde veldig god lunsj idag, å har hatt mye å lese på, så da får det bare bli sånn!

Chiapuddingpudding med kiwi og banan, nam!

Og med en pose nøtter og iskaffe var det klart for lesing! Jeg sitter faktisk enda med skole, og kjenner at jeg snart må legge det vekk, for nå er det ikke mye som fester seg i hodet mitt lengre.

Nå kommer snart lille hjem fra farmoren og farfaren (igjen) å jeg gleder meg! Få noen kosetimer sammen før leggetid, det skal bli godt.

Jeg har egentlig veldig lite interessant å dele for tiden, så hvis du har noen forslag på hva du vil lese om er det bare å hyle ut! (les: skrive i kommentarfeltet) heheee.

Uansett, du må ha en fin dag/kveld! :-)So good.

Hadde en fin start på dagen idag, der jeg for engangsskyld fikk sove litt. Lille er enda hos farmoren, å jeg er faktisk på vei for å hente han nå. Skal bli så godt å få han hjem igjen!

Så nå har jeg hatt to dager med mye lesing, å idag ble det psykologi i senga. Sykt herlig å kunne gjøre sånt også innimellom! Kjenner jeg angrer ikke på at jeg byttet over til nettskole, ikke enda ihvertfall, heheee. Å spesielt ikke når det pøsregner ute, som det gjør idag.

Hvordan har din dag vært sålangt? Du må hvertfall ha en fin dag videre! :-)Nå er det mandag, å hvilken dag passer vel bedre til å komme skikkelig igang med nettstudiene enn akkurat idag? Hehe. 
Lille er hos farmoren, enda med vannkopper å skal sove der til imorgen. Litt deilig, sånn jeg får fokusert skikkelig nå. 
Har allerede vært på biblioteket med en vennine som også tar nettskole å lest litt, å nå sitter jeg hjemme å leser! Eller, nå har jeg tatt meg lunsj. Kan også bekrefte at stekeovnen her hjemme fungerer å blir utrolig fort varm, heheee. 


Så nå skal jeg sitte her ett par timer til, før jeg gir meg! 
Helt rart å plutselig ha tid til ting jeg vil å må gjøre, ikke bare hva lille vil å må gjøre, haha. 

Du må ha en fin dag, håper starten på uken er fin hos deg også :-) Igår kom vi igjen hjem fra hytta, å nå vet vi at det blir en stund til vi reiser opp igjen. Egentlig litt deilig det også, etter en uke med mye frem og tilbake å masse jobbing på guttene, som betyr mye alenetid på meg og lille. Har vært en veldig koselig uke, men også veldig slitsom.  Så nå er vi klar for en ny uke med skole og jobb. Blir nok ikke barnehagen nå pga vannkopper i hus! Stakkars lille. Han er heldigvis i fin form ellers. 

 

Ikveld skal jeg til en vennine som det blir veldig koselig å se igjen. Går liksom alltid for lang tid mellom hver gang uansett hvor mye du prøver å få det til ofte, haha. Sånn er det å bli voksen, å ha unger, hus og kjæreste også å tenke på! Jaja, blir ekstra koselig når vi får det til da. 


Bilde fra fine Island i sommer. Skulle gjerne reist en tur tilbake hit, å heller hatt ferie enda, heheee. 

Du må ha en fin dag og kveld :-) Etter å ha startet på skole, lille i barnehage og samboer i jobb kjenner jeg at det var ikke helt dette jeg ville dette året. Lille har vært en del syk nå i starten av skoleåret, som har gjort at det har blitt en del fravær på meg. Han stortrives i barnehagen, som er veldig deilig. Men jeg klarer ikke lengre sitte i ro i ett klasserom å konsentrere meg. Å når min kjære jobber til etter leggetiden til lille hver dag i to uker, for så å ha fri i en uke, blir det veldig lite tid til skole. Derfor har jeg bestemt meg for å ta nettskole istedet, å holder faktisk på å melde meg opp nå. Det å kunne gjøre det hjemmefra tror jeg blir mye bedre, da har jeg hele dagen mens mini er i barnehagen til å jobbe med skole.

 

Så nå har jeg tatt fri fra skolen denne uken (den skolen jeg startet på, å skal slutte på, hehe), så har vi vært å jobbet på hytten istedet, for nå har min kjære friuke. 
Det har vært noen veldig koselige dager, men gleder meg til å komme skikkelig igang med skole nå, å bli ferdig! 

De siste dagene er blitt brukt til å lage klart babyshower til min søte søster som har termin om 5 uker (!!!!), kose oss ute på tur å i sandkassen å grave på hytten. 
For ett herlig vær det også har vært i det siste, jeg klarer ikke annet enn å smile fortiden. 
Tatt ut bilvinduet i fart, med telefon haha! Men var så fint på vei hjem fra hytta ene dagen.

Idag skal jeg hente lille i barnehagen tidlig, min kjære er allerede oppe på hytta for å grave, så blir vi der til imorgen, før vi skal videre på ny hytte, haha! For noen hektiske dager, men så koselig. 

Du må ha en fin dag :-) 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.