hits
Nå sitter jeg i sofaen, har akkurat levert lille i barnehagen å ser litt på god morgen Norge. Veldig deilig start på dagen egentlig. Er ikke helt i form, så utsetter lesingen bittelitt, hehe! Idag er det farmoren og farfaren til lille som skal hente han i barnehagen, å ha han en liten stund, så da har jeg litt bedre tid å lese på også, så da er det jo litt greit. Nå er det rett rundt en mnd til alle 4 eksamnene, så nå må jeg lese for harde livet de neste ukene! 
Her var litt bilder fra denne morgene, hehe. 
Så idag er det altså lesing, og bare det som står på planen. Skal du noe spennende idag? 
Ha en fin dag! :-) Nå er hele uken blitt brukt på lesing til nå, så nå skal jeg unne meg selv å gå ut en tur ikveld. Så ikveld blir det home party for noe aloe vera greier (husker ikke hva det heter) mens guttene koser seg hjemme! Det blir deilig å treffe litt andre mennesker, å gjøre noe annet enn å sitte klistret i bøkene, hehe..

Så nå er jeg på vei ut døren egentlig! Skal du noe spennende ikveld? Du må ha en fin dag uansett :-)Dagen idag er blitt brukt på matte, masse matte. Så når Oscar kom hjem fra barnehagen ble det lagt vekk, sånn jeg fikk bruke kvelden med han før han skulle legge seg. Da orket jeg ikke mer matte for å si det sånn, så da passet det veldig fint at pakken fra coverbrands bestemte seg for å komme idag! Så nå har jeg hatt deilig hjemmespa-kveld, mens min kjære har gamet fifa på sin nye playstation, sånn helt til strømmen i hele stavanger omtrent gikk. Nå har vi vært over en time uten strøm, å det ser ikke ut som den har planer om å komme tilbake med det første heller!

Litt (ganske mange egentlig?) bilder fra dagen idag!

Nå mens strømmen var ute bestemte meg og min kjære oss for å spille litt kort, men jeg bare tapte. Så som den gode taperen jeg er, (hehee) hev jeg kortene fra meg, å ligger nå i mørket på rommet å prøver å bli litt glad igjen!

Hvordan har din start på uken vært? Noen andre plasser strømmen har gått idag?

Nå tror jeg at jeg må gå å si unnskyld til søtingen i stua for at jeg hater å tape spill, heh.. Jaja, godt han bare synes det er morsomt!

Ha en fin kveld :-)Nå har jeg og min søte lille familie akkurat vært i byen en liten tur for å kjøpe vintersko, fingermaling og litt diverse ting til lille skjønnasen her i hus som nå ligger å hviler litt. For en koselig start på dagen!

Jeg har stjelt verdensbeste singlet av min kjære idag, såå deilig.

Når lille våkner skal vi male med finger maling, tror kanskje jeg er den som gleder meg mest, men er så koselig å gjøre noe vi ikke gjør hver dag!

Lillegull i supermannpysjamas, som har smakt på litt blyant, haha.

Hvordan har din dag vært så langt? Du må ha en fin dag videre hvertfall :-)Etter noen lange dager for min tøffe søster, er jeg blitt tante! Så nå er det bare å kalle meg tante Maiken, hihi. En nydelig liten gutt er blitt en del av familien, å jeg er såå forelsket i han. Kjempestolt av storesøster som fødte helt uten bedøvelse, å som er en så god mamma for en skjønn liten skapning.

Onkel, mormor og lille skjønnasen!

Nå har jeg hatt noen veldig fine dager, der familien er blitt eneste prioritet, å det har vært helt herlig. Viktig å sette av litt skikkelig tid til de også innimellom, hvertfall når ting som å bli tante skjer åsånt, hehee.

Hvordan har din dag vært? Ha en fin kveld (natt?) :-)Nå er det helg! Ikke at jeg som har nettstudier egentlig noengang har verken helg eller ferie. Men når lille er hjemme fra barnehagen i to dager, er det deilig å kunne bruke tiden på han også! Så får jeg ta litt lesing innimellom. Denne helgen har vi faktisk ingen planer, å etter uker med mye planer hver dag og helg skal det bli kjempe deilig å bare slappe av denne helgen. Ble ikke så avslappende morning, da lille våknet 05.15 imorges å ikke skulle sove igjen, men har vært en koselig dag likevel! 
Nå våkner nok lille fra hvilen sin øyeblikk, så da skal resten av dagen bare nytes med disse to skjønnasene! 

Noen kjekke planer for helgen? Du må hvertfall ha en fin dag :-) Nå har vi fått de siste bildene fra fotografen, og de ble kjempebra! Gleder meg til å få fremkalt noen av de å hengt de på veggen. Jeg har verdensfineste lille gutt, om jeg får si det selv, hehee. Det synes vel alle om sine egne unger da, men. 


♥♥

Ellers har vi hatt en rolig og fin dag her hjemme idag. Er så trøtt for tiden, så kjenner det blir tidlig kveld idag! 
Hvordan har din dag vært? Du må hvertfall ha en fin kveld :-) De siste dagene har egentlig gått i ett. Med lesing, trening, spising, soving å selvfølgelig tid med lillegutt! Det har vært noen veldig fine dager også, med mye kos innimellom slagene. Min kjære er sykemeldt med senebetennelse, litt deilig å ha han hjemme litt også! Men håper jo han blir bedre snart også stakkar. 
Tenkte egentlig bare å slenge ut litt bilder fra de siste dagene. 


Her er hvertfall litt innblikk i dagene. Det er stortsett dette dagene går til! Nå ble det ikke noe bilder av lille eller min kjære som også er en stor del av hverdagen, men det hadde blitt så mange bilder da, haha. Plutselig fant jeg ut at det går en del mat for tiden, dette var sikkert bare 1/7 av alle forskjellige matbildene jeg hadde fra de siste 3 dagene, men det får nok holde! Jeg har hvertfall kost meg, hehee. 

Har du gjort noe spennende de siste dagene? 
Du må ha en fin dag :-) Imorges våknet jeg til å finne ut at lillebroren min hadde havnet på sykehuset inatt, så da gikk turen ut der en liten. Heldigvis går det bedre med han nå, så etter å ha vært over med litt chips å brus til han var det rett videre til fotografen.

Vi skulle egentlig ta ettårs bilder av lille i hus, å tok noen for ett par mnd siden, men ble ikke så mange som var planlagt. Derfor var vi tilbake idag for å ta resten! Litt greit det også, så har vi noen skikkelige fra han var ett og et halvt også :-D

Disse er fra forrige gang, å vi venter på de fra idag. Gleder meg sånn til å se resultatet, så ut som det ble mange bra.

Hva har du gjort idag? Du må ha en fin kveld! :-)God kveld! Er det egentlig noen som er inne på blogger på en lørdag, på denne tiden? Haha, det er mammalivet det! Nå ligger jeg godt plantet i sengen, etter en super koselig dag, å kjenner det skal bli deilig å legge seg. Selvom dagen var utrolig koselig, har ikke den natten som var vært utrolig behagelig, hehe.. 
Meg og min lille søte familie, skulle sove over hos min kjære sine foreldre, siden de var på hytten og foreldrene mine bor 100m nedi bakken for de. Siden det var til foreldrene mine vi skulle idag, passte det veldig fint. Når vi skulle legge oss, fant vi ut at katten hadde ligget på det rommet vi skulle sove på, å jeg er ganske allergisk mot katter. Det endte med at hele halsen tettet seg å jeg klødde sånn i øynene at de stakk ca 3 meter ut fra hodet, hehee. Så da var det fint å ha huset til foreldrene mine rett ned i bakken, for der gikk jeg! Halsen var veldig tett frem til kl 7 imorges, så jeg har sovet fra 7-10. Det er ikke så mye når du har en liten gutt som du skal klare å holde styr på en hel dag, så denne kvelden skal ikke brukes til noen verdens ting! 

Men det har vært en fin dag med god middag, kaker å kos uansett! 


Har du hatt en fin lørdag? :-) Du må hvertfall ha en fin kveld, hva enn du skal! 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.