hits
Lørdag, min kjære er på jobb, lille er hos farmoren og farfaren og jeg har brukt dagen så langt på å øve til eksamen, hehe..

Nå blir endelig eksamen byttet ut mot dusj og stelling før vi skal på løvenes konge musikal litt senere idag. Det er skolekorpset der jeg er fra som har laget det å en god vennine av meg skal synge, så det gleder jeg meg veldig til å se! Tror nok lille sjefen også kommer til å like det :-)

Nå skal det bli godt å få hjem lille skjønnasen igjen! Det føles ut som en evighet siden jeg så han sist, selvom det var når vi la han igår kveld, haha.

Hva er dine planer for dagen? Ha en fin lørdag! :-)Dagen idag har blitt brukt til prøveeksamen i matte, og bare det egentlig. Tror det gikk ganske greit, så håper det gjør det om akkurat en uke også når det virkelig teller!

Nå har vi akkurat hentet lille i barnehagen, å det var såå godt å få han hjem igjen.

Ikveld blir det bare enda mer lesing, for ett spennende liv for tiden, hehe..

Hvordan har din dag vært? Du må ha en fin dag videre :-)Nå begynner det å nærme seg ferdig med eksamener og for hver dag som går får jeg mer og mer julestemning. Har sittet å hørt på julemusikk både igår og idag når jeg leser og idag har jeg til og med jule te ved siden, haha. Det er så koselig, å jeg gleder meg sånn til vi kan begynne å ta frem julepyntet, sliter så med å ikke gjøre det med engang.

Om en måned og to dager sitter vi også hele familien på flyet til spania, for det er der vi skal feire jul i år. Blir rart å ikke ha den norske julen jeg har hatt hvert år, men blir veldig spennende å se hvordan julen blir feirt der nede også.

Noen andre som har julestemning? Hvor skal du feire jul i år?

Du må ha en fin dag! :-)Så var det mandag igjen og en ny uke er allerede igang. Vi hadde en kjempefin uke forrige uke og min kjære hadde endelig fri. På lørdag hadde vi tantungen på overnatting, og det var både veldig rart og koselig å ha en 1 mnd gammel bebiss i hus igjen! Vi var også på middagsbesøk hos noen venner igår, og storkoste oss der hele gjengen. Kjenner jeg er veldig trøtt denne mandagen etter tidlige morninger og sene kvelder. Nå er det 9 dager til første eksamen og ca 3 uker til jeg er ferdig med alle sammen, det skal bli såå godt å være ferdig med dette semesteret. Så er det helt likt de neste tre semesterene etter det, med 4 eksamener hvert halvår, men det skal nok gå bra håper jeg!

Nå må jeg fortsette lesingen. Siste innspurt nå før alle fire eksamenene.

Noen andre som har eksamen snart? Håper du får en fin start på ny uke! :-)Idag har vært en utrolig vimsete dag, har egentlig ikke fått gjort noe av det jeg skulle gjøre idag. Startet dagen med å finne frem alt av skolearbeid, så hoppet plutselig tv2sumo opp med FML og kjære mamma og jeg ble sittende med det alt for lenge. Etter det hoppet jeg i dusjen på samme tid som jeg normalt henter lille i barnehagen, så det var bare å springe gjennom dusjen idag for så å kjøre å hente han, haha. Etter han kom hjem har vi bare kost oss, spist veeeldig lettvint middag og kjørt biler. Nå sover han og jeg venter på at min kjære skal komme hjem fra jobb, å jeg har ikke tenkt å prøve å få tatt igjen noe jeg burde gjøre idag.

Av og til må det bare bli sånn, viktig å høre på kroppen også innimellom. Skal trossalt leve med den hele livet, da er det dumt å ødelegge den allerede! Så jeg har egentlig hatt en helt herlig dag jeg, hva med deg? Hvordan har du hatt det idag?

Litt dårlige mobilbilder fra uken, men vi har hvertfall hatt en veldig fin uke med mye besøk og kos!

Nå skal jeg finne teppet å se litt på tv til min kjære kommer hjem! Har du gjort noe spennende de siste dagene? Du må ha en fin kveld :-)Etter at lille ble hentet i barnehagen og studiene var ferdige for dagen på mandag fant vi ut at vi skulle gå en tur til min kjære søster og nye tantebarn(♥♥) og fikk servert god middag der. Stebroren min som jeg ser altfor sjelden var også der, så det var kjempekoselig. Deilig å se noen andre fjes og plasser innimellom, blir fort ganske kjedelig å se de samme plassene hele tiden når jeg har nettskole og for det meste leser hjemmefra. 
Dagens frokost var også sånn helt ok+, hehe! 

Igår var vi igjen ute rett etter barnehagen på kvadrat og shoppet litt, var utrolig koselig. Da var også mormor og onkelen på 3 med. De små var så søte og gikk og holdt i hånden hele dagen, kjempeherlig. Nå må jeg lese litt før jeg skal hente lille litt tidlig i barnehagen idag også å gå på enda et middagsbesøk, som også blir kjempekoselig regner jeg med. Deilig å ha noe å gjøre når min kjære er på jobb til kl 20 hver dag. 12 timers dager er jo kjempelenge stakkar, så tror nok han gleder seg like mye som meg til friuke neste uke! Skal bli godt å ha han også hjemme litt. 

Har du gjort noe spennende idag? Du må ha en fin dag :-) Det har skjedd veldig lite siden sist. Både meg og lille har vært forskjølet, så han har vært litt hos farmoren og farfaren på dagen mens min kjære har vært på jobb, sånn han kunne få den oppmerksomheten han trengte å jeg fikk slappet av å bli frisk jeg også. Så jeg har rukket å se alle fire sesongene av make it or break it, heh. Det var en veldig kjekk serie da, så er egentlig litt trist at jeg er ferdig. Har også fått kost masse med lille disse dagene, å det har vært veldig deilig. 
Utenom det har det vel egentlig ikke skjedd noe veldig spennende. 

Men siden jeg ikke har orket studier de siste dagene henger jeg nå ganske etter å må lese mer enn noen gang denne uken her! Det blir spennende å se hvordan jeg ligger ann på slutten av denne uken da. 


Klarer ikke helt å skjønne at lille har vært så liten. Så uskyldig å så søt. Han er enda like søt altså, men han er blitt så stor. Han klarer så masse selv, og forstår plutselig alt som blir sagt og vil gjøre alt selv. Han hjelper å dekke på bordet når vi skal spise, prøver å kle på seg og spise selv, og klatrer der det går og der det ikke egentlig burde gå, haha. Jeg er så stolt av den lille fine gutten min, som begynner og bli ganske stor. Nå nærmer det seg jo 2årsdag, helt rart. 


Fremdeles like søt når han sover også, haha. 

Nå må jeg nesten fortsette med lesingen her. 
Har du gjort noe spennende de siste dagene? Håper du får en fin start på ny uke! :-)

 
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.