hits
Okei, dette ble et veldig sent innlegg, men sånn er det noen ganger. Dagen idag har blitt brukt på rydding og vasking, sånn vi kan gå inn i 2016 med en fin leilighet, å det er så deilig. Vi skal ha en rolig nyttår, hos foreldrene mine med noen venner vi alltid feirte med når vi var yngre. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til kvelden imorgen med de jeg er glad i, men også til å se alt 2016 kommer med. Jeg har hatt et av mine beste år til nå, å håper at 2016 blir like bra. Jeg har lært så mye, ledd mer enn noen gang, og nyter hver dag. Det er en god følelse- og det er takket være de to herlige guttene jeg bor sammen med. (Selvfølgelig andre også, men spesielt disse to). To sjarmører som lyser opp alle dager. Jeg gleder meg til tiden fremover med disse, gleder meg til å se fortsettelsen av lille gutt sin oppvekst, se han lære nye ting, smile og danse, og leve det bekymringsløse livet bare unger kan ha. Jeg har det så godt, og gleder meg til fortsettelsen.

Disse to altså. Takk for at dere holder ut med meg, hver eneste dag! Jeg er heldig.

Hvordan har ditt 2015 vært? Noe du gleder deg spesielt til i 2016?

Om det er flere som ikke har lagt seg enda, så må du kose deg videre, og om du sover, håper jeg du sover godt. Så håper jeg alle får en fin feiring imorgen (idag?) og et veldig fint nytt år! :-)Idag har dagen blitt brukt hjemme, og på postkontoret, der vi hentet julegaven til Oscar fra meg og pappaen, og også ganske mye forever living produkter. Så gøy!

Så gøy å få være med pappa og bygge litt, hehe.

Det er så koselig med jul, julemiddager, besøk og se lille bli like glad for alt av gaver han får, han synes det er så stas, å det finnes nok lite som er mer kjekt enn å se han smile fra øre til øre!

Hvordan har din jul vært så langt? Håper du får en fin kveld! :-)Idag har vi vært på julebrunsj hos svigers for å få treffe familien til min kjære også litt i julen, å det var så koselig! Det var til og med snø når vi stod opp idag, så da kom julestemningen helt på ny igjen, hehe.

Etter vi kom hjem har vi åpnet enda flere julegaver, det tar liksom aldri slutt. Kunne jo ikke ta med alt til spania, derfor har vi hatt et nytt lass med julegaver omtrent hver dag, både før vi reiste og etter vi kom hjem, men det er jo koselig det også!

Nå er lille i seng og vi har endelig tid til litt julevask igjen, haha. Så nå er det bare å finne vaskekluter og støvsuger og starte! Hvordan skal du bruke kvelden? Håper du får en fin kveld uansett :-)Idag var det tid for hjemreise etter en veeldig fin jul i spania. Vi har solt oss, badet, shoppet og selvfølgelig spist pinnekjøtt og hatt besøk av julenissen. Vi har hatt en veldig fin tur med andre ord.

Okei, det ble sykt mange bilder, men slik blir det etter en uke uten intenett, hehe! Vi har hvertfall hatt det utrolig koselig og gjort noe kjekt hele tiden. Nå sitter jeg godt plantet hjemme i min egen seng igjen, med nytt sengtøy og teppe og gossip girl på skjermen og koser meg veldig her også. Borte bra- men hjemme best, er det ikke det man sier da?

Hvordan har din jul vært? Håper du har hatt en fin jul og får en fin romjul videre også! Ha en super kveld :-)For en herlig kveld igår! Jeg var ute å spiste og bowlet (haha, faktisk) men de søte jentene jeg var mest med på ungdomsskolen, å det var så utrolig koselig. Har holdt kontakten heleveien, men det blir jo lite når alle har sitt å holde på med, så prøver alltid å få samlet alle et par ganger i året. Synes det er så viktig å ta vare på sånne koselige tradisjoner. Ble også et par drinker, så når alle bestemte seg for å gå hjem, gikk meg og en av de andre litt videre ut på byen. Er ikke så ofte man får barnevakt, så da må den dras helt ut når du har det, hehe! Ble en veldig rolig kveld uansett, var jo trossalt onsdag, men det var så deilig å komme seg ut å gjøre noe helt annet enn eksamensrelaterte ting, er jo bare det tiden har blitt brukt på de siste ukene. Juleferien fikk seg en skikkelig bra start hvertfall!

Nå tasser jeg rundt i julepysjen, ny dusja og godt og mykt fjes etter en runde med rensing og smøring, aah deilig.

Nå må jeg rydde å vaske litt, kle og sminke meg før vi får besøk av svigers som vi skal feire jul med idag. Det blir koselig! Sånn er det når vi ikke feirer jul hjemme, å da ikke får sett de på julaften. Meg og min kjære skal også på kino og se star wars ikveld, så selvom jeg ikke har sett noen av de andre filmene og interesserer meg vell lite om akkurat star wars, blir det nok koselig uansett!

Hva er dine planer for dagen? Du må ha en fin dag! :-)Nå er lille levert i barnehagen, jeg har fått vasket å ryddet litt å er nå på vei ut døren igjen. Denne gangen skal jeg til min kjære mamma, hun har startet med forever living, å jeg har kanskje planer om å begynne jeg også. Så da må jeg bort å høre på og snakke med henne! Fikk også med meg maaasse produkter derfra igår som jeg skal teste, så gøy.

Noen andre som holder på med forever living? eller bruker du produktene kanskje?

Hva er dine planer for dagen? Ha en fin dag! :-)Nå er siste eksamen fullført og det er på tide med en etterlengtet juleferie! Å juleferien kunne virkelig ikke startet bedre. Meg og min kjære ga hverandre julegaver idag, for å slippe å dra med alt til spania, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Snille kjæresten min <3 Har også vært på besøk hos foreldrene mine idag og vært litt på shopping, skikkelig kosedag med andre ord.

Så med dette settet er fjeset mykere og bedre enn det har vært noengang tror jeg! Å en god myk onepiece pysjamas tilbringes denne kvelden i. Dette var godt! Nå blir det nok kvelden om ikke så lenge, så du må ha en fin kveld eller en god natt om du også skal legge deg! :-)Min søte bestevennine er endelig kommet hjem for julen. Hun studerer i molde nå, å jeg har ikke sett henne en eneste gang siden hun startet der, gjett om det var godt å få henne hjem igjen? Nå har hun akkurat gått ut døren omtrent, å jeg sitter igjen og leser til eksamen. Tenk, imorgen er jeg helt ferdig med eksamener dette semesteret! Det skal bli godt det.

Det har vært sånn skikkelig glad-dag idag, så får håpe resten av dagen fortsetter slik, hehe. Nå skal siste forberedelser til eksamen gjøres, før det er ferie. Hva er dine planer for dagen? Ha en fin dag! :-)Idag ble tredjesøndag i advent frokosten spist alene, siden mine to er hos farmor og farfar i dag også, men det var egentlig helt greit. Har fått lagt ny påfyll av musli igjen endelig, og det var kjempegodt!

Klarte også å miste ca halve brettet rett i gulvet, så da var det nok like greit at det ikke var folk rundt, for kan ikke akkurat påstå at jeg var i topphumør da, hehe! Men med maten i magen og meg plassert på min faste plass forran pcen for å lese så gikk det ganske greit likevel!

Får heller bli en koselig kvelds i sammen idag istedet før det er igang igjen med ny uke i barnehagen for lille.

Tenkte bare å stikke innom å si hei, nå må jeg lese videre!

Har du noen spennende planer for dagen? Du må ha en fin dag :-)Hele dagen er blitt brukt til lesing, å da var det ekstra deilig å avslutte kvelden med god middag sammen med min kjære.

<3<3

Det er så rart, for jo mer du leser på faget og jo mer drittlei du egentlig blir, jo mer interessant blir jo faget også, å plutselig gleder jeg meg til å ha psykologi 2 neste halvår, haha. Så får jeg bare håpe jeg klarer å lære meg stoffet godt nok til tirsdag, å ta juleferie med god samvittighet!

Hvordan har din dag vært? Ha en fin kveld hva enn du er ute på eller ha en godnatt hvis du skal sove, sånn som jeg skal nå! :-)Nå er gavejakten for i år omtrent ferdig etter noen veldig kjekke timer i butikkene igår. Jeg har normalt ikke begynt på gaver engang på denne tiden, det pleier å bli gjort rundt lille julaften he-he. Men siden vi reiser til spania om akkurat en uke, er det deilig å nærme seg ferdig!

Er jo så koselig å kjøpe julegaver, når du ikke springer rundt å stresser i siste liten.

Nå er far og sønn hos farmor og farfar, og skal være der ett par timer, sånn jeg får lest litt mer før siste eksamen! Skal bli så deilig å bli ferdig å få ta juleferie og være med den søte familien min hele dagene etter tirsdag, jeg gleder meg.

<3<3

Hvordan ligger du ann med julegaver og andre ting til jul? Ha en fin dag :-)Denne julen har jeg hatt veldig lyst å gi til noen som trenger det, noen som ikke har råd eller mulighet til å gi noen god jul til ungene sine eller andre de bryr seg om, så jeg har sett litt på finn.no og gått igjennom annonser fra folk som søker hjelp. Etter litt frem og tilbake sendte jeg en mail til en dame som hadde lagt ut at hun trengte hjelp for å få en fin jul for barna sine, og jeg spurte om det var noe spesielt de trengte, at vi ikke akkurat er rike, men at vi ville hjelpe med det vi kunne. Da fikk jeg til svar at sønnene trengte playstation 4 og datteren trengte ski. Jeg kjenner jeg er enda litt satt ut av svare, for nei- ingen trenger playstation 4 eller ski. Jeg kan forstå at foreldrene vil gi barna det de ønsker seg og at økonomien ikke alltid strekker til, til alle tingene de vil ha. Men du trenger faktisk ikke hjelp om det viktigste du trenger er playstation 4.

Jeg skjønner ikke at folk kan si de trenger slike ting når det sitter folk som hverken har skikkelig mat på bordet eller bare har klær som e 3 strl for små, siden de ikke har råd til å kjøpe nye. De trenger hjelp, å det er de jeg vil hjelpe. Jeg kjenner jeg blir nesten litt fornærmet av at folk kan søke hjelp på den måten når de tydeligvis har alt de trenger.

Følte bare jeg måtte få det ut, så får jeg lete videre etter noen som faktisk trenger hjelpen!

Håper du får en fin dag videre :-)Du vet de dagene du skal lese, har egentlig ikke tid til noe annet fordi du henger etter med det du skal lese og har dårlig tid og ta alt igjen på? Vet du da hvor lett det er å gjøre alt annet? Igår ble det mat hele dagen omtrent, det ble hjemmelaget karameller og god salat og middag og smoothie og det meste, bare fordi jeg egentlig ikke hadde tid, hehe.

Men godt var det! Så får jeg prøve å ta igjen det jeg må av lesing idag, hehe.

Hva er dine planer for dagen? Ha en fin dag! :-)

Har enda spørsmålsrunde forresten, om det er noe du lurer på så er det bare å spørre!God morgen!

Her er dagen allerede godt igang, lille er i barnehagen og jeg sitter og leser som vanlig.

Normalt går jeg bare med hestehale eller dult på hodet, men etter spørsmål fra en leser ble det faktisk flette idag! Er så lenge siden jeg flettet håret sist at den er veldig skjev, men det var deilig å gjøre noe annerledes med håret uansett.

Idag skal lille sove hos farmor og farfar og min kjære ligger enda og sover, nå har han blitt syk stakkars. Så her blir det nok ikke noe spesielt som skal gjøres idag.

Andre som er syke? Noen spesielle planer for dagen? Du må ha en fin dag! :-)Nå ligger lille og sover i sengen med en bil etter en veldig fin kveld i barnehagen på juletrefest. Det var besøk av nissen der alle fikk en godtepose, grøt og gåing rundt juletreet, akkurat sånn det skal være på juletrefest! Han har smilt fra øre til øre hele dagen, så det har vært kjempekoselig. 
Nå sitter jeg igjen og leser og skal nok sitte et par timer til før det er kveld her i huset. 


Jeg har også spørsmålsrunde nå, så om det er noe du lurer på er det bare å fyre løs! 
Hva er dine planer for kvelden? Ha en fin kveld :-) Lille sov idag til klokken 08.30, da var jeg nødt til å vekke han sånn vi rakk barnehagen. Nå er han levert, jeg sitter og leser på psykologi og min kjære er på jobb. Ikveld blir det juletrefest i barnehagen, det blir koselig! Greit med noen sånne avbrekk fra lesingen innimellom. 


Jeg klarer ikke skjønne at det snart er et år siden disse bildene ble tatt, de er fra julen i fjor og det har gått så utrolig fort! 
Det er så rart å se hvor mye lille har vokst, hvor stor han er blitt og hvor mye han har lært seg på dette året. 

Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde forresten, så om du har noe du lurer på er det bare å spørre i dette innlegget! 
Noen spennende planer for dagen? Du må ha en fin dag uansett :-) Det er fremdeles ganske rart etter 18 mnd hjemme med lille tassen og "gå på skolen" å glede seg til ferier igjen, spesielt siden jeg tar nettskole og leser når det passer meg, så har egentlig ingen skikkelige ferier. Men jeg har tatt meg skikkelig juleferie i år, den starter rett etter den siste eksamenen som er den 15 desember, å varer til lille begynner i barnehagen og min kjære begynner på jobb igjen, så da blir det to uker ca med bare familie og kosetid og en ukestid i spania.

Det er tanken på den ferien som får meg til å fortsette å lese til eksamen nå, etter å ha gjennomført 3 stk allerede, det blir en fortjent ferie, og det er alltid deilig!

Nå skal jeg lese litt videre før det blir å hente lille i barnehagen og enda mer lesing kveld, bare rett over en uke igjen til jeg kan legge disse fagene vekk for godt!

Når har du juleferie? Mye å gjøre før ferien kommer? Ha en fin dag hvertfall :-)For en deilig dag, med kinamat til middag, avslapping med gossip girl- idag også, og det er i tillegg andre søndag i advent. Så koselig tid dette er! Mine to søte er hos farmor og farfar et par timer idag, så det skal bli deilig å få de hjem igjen nå snart også kjenner jeg.

Ble litt dansing på morningen også idag, haha. Mine fine <3

Nå blir det god kvelds og sikkert en film med min kjære ikveld, før en ny uke starter!

Hvordan skal du tilbringe de siste timene av denne uken? Ha en fin kveld uansett! :-)Det er lørdag. Det har nok alle fått med seg allerede, men den er allerede på vei mot slutten. Det har vært en fin dag, med familiefrokost med den søte familien min og juleverksted og grøt med omtrent hele den ene siden av slekten. Det har vært koselig, og kvelden blir brukt til brettspillet risk, som gir skikkelig barndomsminner. Når jeg var liten satt vi alltid i helgene, meg, søskene mine og foreldrene mine og spilte det etter vi hadde hatt god helge middag, og vi fikk alltid være litt lengre våkne når vi spilte det, siden det tok så lang tid. Det er så herlig å gjøre noen av de tingene du gjorde når du var liten, tenke litt på de gode minnene. Det har vært en fin dag.

Idag er det storm ute, synne eller hva den heter er på besøk, noe som gjør det ekstra deilig å sitte inne å ikke gjøre noe som helst.

Hvordan har lørdagen din vært? Noen planer for kvelden? Du må ha en fin kveld! :-)Etter eksamenslesingen til de tre første eksamenene, har jeg klart å skrive på meg en senebetennelse ellernoe, har såå vondt i armen at jeg har begynt å se gossip girl igjen, istedet for å lese til den siste som er om under to uker. Ikke særlig lurt, men sykt deilig, hehee.

Har også vært på litt julegave shopping med denne skjønnasen idag. Så fornøyd liten gutt på shopping har jeg aldri sett før, skal uten tvil ha den bilen neste gang også!

Imorgen tidlig er det juleverksted og grøt hos besteforeldrene mine, det gleder jeg meg til. Livet som voksen og ansvarsfull altså, ikke helt som de har det på upper east side- men jeg kunne ikke hatt det bedre!

Har du noen spennende planer for kvelden, eller helgen kanskje?

Ha en fin kveld! :-)Nå har jeg endelig fått lov av min kjære å begynne å pynte til jul, å det er så deilig! På søndag hadde vi foreldre og besteforeldre på gløgg etter vi hadde vært å sett på julegrantenningen i sentrum - kjempekoselig. Nå begynner det virkelig å nærme seg jul, å det er så gøy!

Nå skal jeg snart kjøre på eksamen nr 3 av 4 denne høsten, å det skal bli så deilig å kunne krysse av en til nå.

Noen andre som har pyntet til jul?

Noen spennende planer for dagen? Du må uansett ha en fin dag! :-)
MAIKEN ELISE
Maiken Elise. 23 år. Fra Stavanger.

Legg meg til som vennarkiv


· Mars 2018 · November 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · November 2016 · September 2016 · August 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Juli 2013 · Januar 2013


kategorier


· Blogg


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.